16/17 H:19 | Beşiktaş 5-1 Konyaspor | MS | 30 Ocak

Konya 1 puan alir diyordum ama yok.

Tupcu 8tasa verdiği paraları kurtarmak için yine sampiyon yapacak 8taşı.Lig ayarlanmış zaten her maç kirli galibiyet aliyor bu kargalar.Bizim dursunda iş yok, Azize destek verelim desek onunda amacı Ridvan'ı başa getirmek.Ortada kaldık

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşın kadroda 12 yabancı var kural hatası değil mi bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu umutsuzluk başımızdaki stajyer hocadan kaynaklanıyordur.

Her atakta rahat gol yiyecek bir takım gibiyiz şuan. Çok gol atıyoruz son zaman ama savunma hattı hiç güven vermiyor. Akhisar ve Alanya gibi rakiplere karşı pek sorun olmadı ama büyük maçlarda sorun oldu ve sorun olmaya devam edecek malesef.

Carole buyuk maçlarda bir sürü hata yaptı, Balta yaşlandı, Semih bu aralar iyi oynasa da, genelde dengesiz stoper, Sabri'nin ne olduğu belli.

Ama dediğin gibi daha 15 hafta var.

Neredeyse hiçbir büyük maçı kazanamadık ama şöyle bir şey de var,boş beleş puan kaybını da önceki senelere nazaran daha az yapıyoruz.Büyük maç olarak içerdeki derbileri kazanmak ve Başakşehir'e yenilmemek yeterli olur şampiyonluk için.Yeter ki Fb gibi Adana'ya Alanya'ya falan puan vermeyelim.

Bjk fena oynamiyor

Bizim 2011/12de oynadığımız pres futbolu aklıma geldi

Bu mu yani olay? :D

Kac tane Adanali taniyorum Terimi sevmeyen.

mevzu o değil zaten mevzu şu adanalı kafasından bir hayli uzaksın kendini bağdaştırabileceğin bir memleket değil adana. bence manisalı çanakkaleli zihniyetine sahipsin

2015 den sonra Türkiye de oynayan iki pasaportlu yerliler "yabanci" sayilmiyor muydu?

Kural hatası var o zaman net

İnler'in Türk sayılması mümkün değil Aras İstanbul doğumlu.

Aras Ermenistan milli takımında oynuyor yabancı diye biliyorum

Geri
Üst Alt