16/17 H:19 | Galatasaray 6-0 Akhisar Belediyespor | MS | 28 Ocak

ilk yari bitti

helal

yasin de hic bisey oynamiyor sansa bi gol atti, ama oyuna katkisi sifir

Bir an once geleneksel golumuzu yesekte rahatlasak. Gec yiyince stres oluyorum.

Garry girsin oyuna banko o da gol atar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akhisar'ın ortasahası çok yumuşak geldi sanki. Sneijder bu yüzden sol çizgiye kaçmıyo bana göre ve yine bu yüzden çok etkili. Ayrıca Selçuk'un ön libero, Josue'nin oyun kurucu olduğu bi orta ikiliyle geçmiş maçlara oranla daha dikine oynamamız da tesadüf değil bana göre.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Snejder coşuyor düşmanları çatlıyor :asd22:

Podolski'yi kaybetmememiz lazım. Hele o paralara hiç gerek yok.

C3Rbi4qWQAI3Qxt.jpg

300 gol ne allah aşkına çok önemli değil , 100 500 1000 gibi sayılar önemli

netten maç izliyordum torrentte film ne durumda diye bakayım dedim 4-0 olmuş :)
bruma ver-kaça girebilmiş gol atmış :)
hayret ki ne hayret.

ikisi de yinede iyi oynamiyor, eh peh diyecek kadar ancak. cok yumusak, ve öndeki hemde geriyi cok yardimsiz birakiyorlar. Öne hic katkilari olmadi

Bence Josue nin güzel paslari vardi, oyunu rahatlatiyor. Ama dedigim gibi rakip Akhisar maca direkt kafada yenilgi ile baslamis, adamlar mücadele bile etmiyor. Bruma'yi mal mal izliyorlar, ayak uzatan bile yok.

Tolunay kovulur, zaten kovulmazsa Akhisari ligden düsürür o kabadayi kilikli hiyar.

Poldi harika adam yahu bu leş takımı bile pozisyona sokuyor herif

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan Podolski giderse ne bok yicez biz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder muazzam oynuyor ya işte kalite farkı bu. Bu düzeyde oyuncular yada bu düzeye çıkmaya potansiyeli yüksek oyuncular ( Bruma vs.) alınırsa başarı gelir. Serdar'larla bir yere varılamayacağını goruyoruz boylelıkle.

podolski ve sneijder fark yarattı yine. özellikle podolski'nin inanılmaz bir futbol zekası var.

Geri
Üst Alt