16/17 H:19 | Galatasaray 6-0 Akhisar Belediyespor | MS | 28 Ocak

Takım yinede şampiyon olacaksa agresifliği ve futbola olan açlığını bir kaç kat daha katlamalı. Şampiyonluk için hala yetersiz bu oyun. Daha fazla baskı ve presle rakibi kendi sahamızda boğmalıyız. Sneijder her zaman boyle formda ve gününde olmuyor çünkü.

Podolski'nin bu denli veriminin nedeni Aslında 4-6-0 gibi oynuyoruz Poldi Sneijder gibi oyun kuruyor beraber kurunca korkunç bir hücum gücü oluşuyor Poldi giderse yerine bu tarz oyuncu bulmak zor kimi alsak oyun tipi değişir

Nazif farklı galibiyeti fırsat bilip beyaz tvye bağlanır ve Poldi'yi sattıklarını söyler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söyle birsey var Poldi'nin oyun anlayisi Eren de yok. Poldi'nin yaptigi verkaclari Eren yapamaz, Poldi gibi top saklayamaz rakip defansa karsi, oyun görüsü cok daha kisitli vs gibi seyler sayabilirim.

Poldi gitmemeli bu yüzden. Kosmuyor falan diyor millet de kosmazsa kosmasin abi Selcuk 12 km kosuyor da ne bok oluyor.
koşmuyor deniyor ama bayağa maçın içinde

Ilk defa bugun keyif alarak, rahat bir maç izliyorum,
Bunda tabii rakibin zayıf bir takım olmasının rolü cok.

İlk yarıda en çok koşan isim 5.72 KM ile Josue oldu.

İyi ya fena değil yine.

lan maça bakamadım şimdi açtım ilk yarıyı 4 olmuş ohohoh:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::dans:

Allah aşkına şu takıma transfer yapsınlar. Göz göre göre gidecek şampiyonluk.

Sneijder ilk yarıda yaptığı 2 asist ile ligdeki asist sayısını 10'a yükseltti.

Yasin Öztekin son 5 maçta 6. golünü atmış oldu. Aynı zamanda bu sezon ligdeki 9. golü.

joshue çok iyi oynadı, dejong gelince kesilen selçuk olmalı joshue değil.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım yinede şampiyon olacaksa agresifliği ve futbola olan açlığını bir kaç kat daha katlamalı. Şampiyonluk için hala yetersiz bu oyun. Daha fazla baskı ve presle rakibi kendi sahamızda boğmalıyız. Sneijder her zaman boyle formda ve gününde olmuyor çünkü.
sahada topu tutup akışı sağlayabilen akıllı oyuncuların varsa fazla pres yapmana pek gerek yok

Bruma, ilk yarıda 2 gol atarken tam 6 kez rakiplerini çalımla geçti, 6 ikili mücadele kazandı ve %91,7 ile pas yaptı.

Geri
Üst Alt