batalla ile takas yapmaliyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten yapıyorlarmıydikiYönetim açıklama yaptı, Transfer yapılmayacak diye ?
Şansal dedi az evvel... Hayırdır ?
İçkili Nazif zaten 1 hafta once demişti transfer olmayacak diye.Simdi yonetim bu skordan cesaret alıp soylemistir gerçeğiYönetim açıklama yaptı, Transfer yapılmayacak diye ?
Şansal dedi az evvel... Hayırdır ?
.Mutlu olup olmaman çok da ...Sacmalamayi birakirsan mutlu oluruz
en yumuşak orta sahayla, gol yemeyeceğimiz bir maç olacak bu maç reis
Ohal kapsamında 3 ay uzatalimSergen ceza yedi 6 tane attik
Daha dün kız gibi oynayan çıt kirildim adamı box to box yapmayın allah aşkına. Atina falan döver josueyi. Orta sahada sert çirkef adam şart. He Selçuk tan 10 kat iyi oynarjosue box to box olarak iyi bence orda oynamali hem defansa yardim ediyor hem teknik oynuyor öne.
bence kötü degil o pozisyonda.
. .Mutlu olup olmaman çok da ...
Sergen ceza yedi 6 tane attik
Ben pek ciddiye almiyordum burada cocuga takilmanizi ama yavas yavas beni de ikna edeceksiniz bu gidisle![]()
benim demek istediğim Karabük gibi devamlı pres yapman gerekmezSavunman yetersiz ise onde baskı kuracaksın, en iyi savunma hücumdur. Pres yapmadan top kazanamassın, topu rakibe verip direkt oyuna yonelırsen kısa paslarla oynayan oyuncularımız bu sefer oyun kuramaz. Dolayısıyla şuan yaptığımız presi arttırmalıyız. Pres sadece top kapmaya yonelık değildir karşı takım oyun kuramaz ve hızlı kanat oyuncularınla kontraya çıkabilirsin. Bu yüzden daha agresif ve daha fazla pres yaparak rakibi zorlamak 'zorundayız'. Büyük takım büyüklüğünü ortaya koymalı. Rakibin hatalarını bekleyerek olmaz bu iş çünkü çok yumuşak oyuncu kadromuz var.