16/17 H:19 | Galatasaray 6-0 Akhisar Belediyespor | MS | 28 Ocak

C3Rs0YLWIAIxaVw.jpg

batalla ile takas yapmaliyiz.

Yönetim açıklama yaptı, Transfer yapılmayacak diye ?

Şansal dedi az evvel... Hayırdır ?
İçkili Nazif zaten 1 hafta once demişti transfer olmayacak diye.Simdi yonetim bu skordan cesaret alıp soylemistir gerçeği

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takimi abartiyorsunzu, oyle ahim sahim oynamadik, akhisar cok kotuydu.

josue box to box olarak iyi bence orda oynamali hem defansa yardim ediyor hem teknik oynuyor öne.
bence kötü degil o pozisyonda.
Daha dün kız gibi oynayan çıt kirildim adamı box to box yapmayın allah aşkına. Atina falan döver josueyi. Orta sahada sert çirkef adam şart. He Selçuk tan 10 kat iyi oynar

sent by note 7 #fireinthehole

Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'a verilen 8-9 milyon bonservisle bugün 1 stoper 1 forvet alınsaydı rahat rahat şampiyonduk.

Şu maçtan sonra çıkardıklarım,

Jor değişikliklerde her zamanki gibi geç kaldı. ikinci yarının başından 70. dakikaya kadar maçı hiç etti.

Sneijder iyi bir takımda, özellikle kendisi gibi zeki kanat oyuncularıyla şu ligde 25 den aşağıya asist yapmaz.Takımda futbol zekası iyi olan sadece sneijder ve podolski var.Buda bizim neden iyi top oynamadığımızın göstergesidir.Galatasaray gibi bir takımda futbol zekası iyi olan daha çok adamın olması gerekir.

Gary çok üst düzey olsa transferi mantklı olabilirdi.Fakat kesinlikle daha öncelikli bölgeler varken alınması iş bilmezlik. Üstelik tüm kanat oyuncuları solda daha başarılıyken. Bu takımda oynar faydası olur fakat şu dönemde 3,5 milyonu burada kullanmamak gerekirdi.

josue Selçuğun yerinde çok rahat oynar. fakat ikisininde o bölgede yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez. josue teknik bir adam. Selçuk ile arasındaki en büyük fark pasların şiddeti. Selçuk o kadar bitik ki topu sadece dürtüyo. O yüzden öne doğru oynama cesaretini gösteremiyor.

Bruma her ne kadar iyi bir maç çıkarsada eksiği hala çok. Şu halde ingiltere liginde tottenham gibi takımlarda başarılı olması çok zor.

Şu maç kesinlikle atdatmasın.Bu kadroya takviye yapılmalı. Bu gerçekleşmeyecek gibi. Göz göre göre şampiyonluğu riske atıyoruz. Yöneticilerin yatacak yeri yok.

Aradıkları forveti bulamamışlar, aradılar mı ki?

Savunman yetersiz ise onde baskı kuracaksın, en iyi savunma hücumdur. Pres yapmadan top kazanamassın, topu rakibe verip direkt oyuna yonelırsen kısa paslarla oynayan oyuncularımız bu sefer oyun kuramaz. Dolayısıyla şuan yaptığımız presi arttırmalıyız. Pres sadece top kapmaya yonelık değildir karşı takım oyun kuramaz ve hızlı kanat oyuncularınla kontraya çıkabilirsin. Bu yüzden daha agresif ve daha fazla pres yaparak rakibi zorlamak 'zorundayız'. Büyük takım büyüklüğünü ortaya koymalı. Rakibin hatalarını bekleyerek olmaz bu iş çünkü çok yumuşak oyuncu kadromuz var.
benim demek istediğim Karabük gibi devamlı pres yapman gerekmez

barça gibi topu iyi çevirip kendinde tutarsan topu kaybettiğin az durumlarda pres yapman yeterli olur ki o pres içinde gücün olur

Allahım çok mutluyum. Güzel oynadik. İstedik. Mücadele ettik. Fark attık hep bunu istiyoruz.

Geri
Üst Alt