GSCimbom
16/17 H:19 | Galatasaray 6-0 Akhisar Belediyespor | MS | 28 Ocak
Murat Saylak

16/17 H:19 | Galatasaray 6-0 Akhisar Belediyespor | MS | 28 Ocak Sayfa 8

Murat Saylak ·

Cevap
785
Okunma
46,5K
Sayfa
8/40
GGalatasaray60Akhisar Belediyespor28 Ocak
Kg oynayalim 1.75 oran kacmaz

Gecen sezon KG den cok kazandim gercekten neredeyse hic sasmiyordu. Bu sezon daha ligin ilk yarisinda 7 defa KG olmadi.

Gecen sene sezonun tümünde 9 defa gelmedi sadece. Kupada her macta KG oluyor bizim zaten orasini da hep degerlendirmek lazim, hele hele kalede Cenk denen hiyarto varsa.

Valla o konuda hic bilgim yok'da Hakan Balta cezali cezasiz neyse ne kadrodan uzak tutulmali. Ahmet Calik felan varken Hakan Baltayi oynatmak Linnesi oynatmamak gibi bisey olur.

Valla reis bu seferde Ahmet cezalı galiba sarı kart cezası var

Ahmet-Linnes hatta Tolga'nın kesinlikle oynaması lazım bence önümüzdeki haftalarda

Gecen sezon KG den cok kazandim gercekten neredeyse hic sasmiyordu. Bu sezon daha ligin ilk yarisinda 7 defa KG olmadi.

Gecen sene sezonun tümünde 9 defa gelmedi sadece. Kupada her macta KG oluyor bizim zaten orasini da hep degerlendirmek lazim, hele hele kalede Cenk denen hiyarto varsa.

Valla reis geçen sene istisnasız hep kazandırdı bana Galatasaray kg den Psg Handikap 1'den Mancini hocamda hiç yanıltmamıştı beni sağolsun hangisini oynarsam geliyordu Allah razı olsun okul harçlığım çıkıyordu her hafta

C3QxODQWcAAP6I9.jpg

C3QxODYXAAEou-F.jpg

C3QxOFCWIAAfrpv.jpg

Şu PTT 1. lig maçını izleyecek var mı cidden? Dursun'un başkan olduğu takım mı tutulur yoksa izlenir mi? İkisi de saçma.

Dursun gitmediği her gün de yazıklar olsun hepinize polarcılar.

Galatasaray XI: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Carole, Selçuk, Josue, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski. #GSlive

Geri