16/17 H:19 | Galatasaray 6-0 Akhisar Belediyespor | MS | 28 Ocak

Kg oynayalim 1.75 oran kacmaz

Gecen sezon KG den cok kazandim gercekten neredeyse hic sasmiyordu. Bu sezon daha ligin ilk yarisinda 7 defa KG olmadi.

Gecen sene sezonun tümünde 9 defa gelmedi sadece. Kupada her macta KG oluyor bizim zaten orasini da hep degerlendirmek lazim, hele hele kalede Cenk denen hiyarto varsa.

Valla o konuda hic bilgim yok'da Hakan Balta cezali cezasiz neyse ne kadrodan uzak tutulmali. Ahmet Calik felan varken Hakan Baltayi oynatmak Linnesi oynatmamak gibi bisey olur.

Valla reis bu seferde Ahmet cezalı galiba sarı kart cezası var

Ahmet-Linnes hatta Tolga'nın kesinlikle oynaması lazım bence önümüzdeki haftalarda

Gecen sezon KG den cok kazandim gercekten neredeyse hic sasmiyordu. Bu sezon daha ligin ilk yarisinda 7 defa KG olmadi.

Gecen sene sezonun tümünde 9 defa gelmedi sadece. Kupada her macta KG oluyor bizim zaten orasini da hep degerlendirmek lazim, hele hele kalede Cenk denen hiyarto varsa.

Valla reis geçen sene istisnasız hep kazandırdı bana Galatasaray kg den Psg Handikap 1'den Mancini hocamda hiç yanıltmamıştı beni sağolsun hangisini oynarsam geliyordu Allah razı olsun okul harçlığım çıkıyordu her hafta

C3QxODQWcAAP6I9.jpg

C3QxODYXAAEou-F.jpg

C3QxOFCWIAAfrpv.jpg

Bugün Selçuk'tan duran top golü bekliyorum:D

Şu PTT 1. lig maçını izleyecek var mı cidden? Dursun'un başkan olduğu takım mı tutulur yoksa izlenir mi? İkisi de saçma.

Dursun gitmediği her gün de yazıklar olsun hepinize polarcılar.

Valla Akhisar bize 7-8 tane bile atsa Yönetim istafa etmeyecek JoR'i de kovamayacaklar adım kadar eminim

Eldeki kadro ile
Muslera
Sabri Semih Hakan Carole
Yasin Linnes Sneijder Garry
Podolski Bruma

böyle çıkardım ben

Tipine senin Dursun.Bu arada Akhisarı bile yeneceğimiz muamma.Durum vahim.

Stoper ikilisine bak semih hakan...
Rakibin forveti yok Allah'tan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Normalde 90 dk defans yapar Akhisar. Tolunay Kafkasın takımından baskı falan yersek kapatalım zaten takımı

Galatasaray XI: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Carole, Selçuk, Josue, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski. #GSlive

Geçen haftadan hiç mi ders almaz bir hoca ya.

Yeter be Y. Bey.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt