16/17 H:19 | Galatasaray 6-0 Akhisar Belediyespor | MS | 28 Ocak

Takım akıyor
Transfere gerek yok.

Josue bugün Selcuk'un yaninda sicip batirir diye düsünüyordum mac öncesi ama simdiye kadar iyi oynuyor, Selcuk da kötü degil ama bu bu ikiliden ziyade Akhisarin berbat ötesi olmasindan kaynaklaniyor.

Hamza'nin Akhisari ile Tolunay'in Akhisari arasinda dünyalar kadar fark var. Bu arada 4'ledik :hat:

Wesley cok acayip seyler yapıyor knk. 4 golde de var

:))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8-0 yapıp kargalara gözdağı verilmeli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. yarı Garry hamlesi bekliyorum maç koptu zaten, ayağı alışsın.

Josue bugün Selcuk'un yaninda sicip batirir diye düsünüyordum mac öncesi ama simdiye kadar iyi oynuyor, Selcuk da kötü degil ama bu bu ikiliden ziyade Akhisarin berbat ötesi olmasindan kaynaklaniyor.

Hamza'nin Akhisari ile Tolunay'in Akhisari arasinda dünyalar kadar fark var. Bu arada 4'ledik :hat:

ikisi de yinede iyi oynamiyor, eh peh diyecek kadar ancak. cok yumusak, ve öndeki hemde geriyi cok yardimsiz birakiyorlar. Öne hic katkilari olmadi

Akhisar simdiye kadar Alanya ile beraber gördügüm en yumusak takim bu ligde. Alanya macinda da 7-8 tane atmamiz gerekiyordu, bugün de atmamiz lazim aslinda.

Böyle yumusak rakip buldun mu acimayacaksin rölantiye almayacaksin maci ezip gececeksin. Isin ilginc tarafi simdiye kadar 4 pozisyon oldu kale önünde 4'ü de gol oldu :D

Ulan 45 senede bir iyi mac oynayip farka gidiyoruz foruma girilmiyor. :D

Podolski ve Sneijder akil kupu. Bu ikisi olmasa bu mac 0-0 olurdu suanda

Kara oğlan hele şükür adam gibi oynamaya başladı. Attığı 2 gol de muazzam.

Wesley cok acayip seyler yapıyor knk. 4 golde de var

Yasin'in golünde adamin manyak ötesi asisti güme gitti yav Poldi'nin sutu girseydi keske.

Of be keske gecen hafta Karabük macinda eksik olmasaydi farkini mutlaka görürdük.

Besiktas macinda
Selcuk yerine Nigel
Hakan yerine Ahmet

Thanks

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Podolski ne kadar önemli olduğunu gösterdi

ilk gol dışında her golün içinde var

Geri
Üst Alt