16/17 H:19 | Galatasaray 6-0 Akhisar Belediyespor | MS | 28 Ocak

Şu takıma transfer yapmayan üstüne Poldi'yi satan net ihanet içindedir ve kellesi alınmalıdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder bugün sezonun en iyi futbolunu oynadı ilk yarı.

Bruma kacirmaktan yorulmuş belli ki iki çok iyi gol attı.

Semih kafa golü attı gina maçın rahat geçeceğini tahmin ettim. :D

Akhisar bitik bir tskim fizik olarak. Teknik fark yaratıyor o sebeple. Dirençli bir orta saha mız olsa ve beklerimiz dinamik olsa ligin içinden gecerdik JOR'a rağmen.

abi bi sinerji yaratın ya hala sampiyon olamayız yok bilmem ne rakipler çokmu iyi 3 hafta sonra 8jk buraya gelecek inancım tam.. biz daha ölmedik şampiyon olacağız inşallah

ne diyorsunuz arkadaşlar gol yemeden tamamlar mıyız maçı? :)

Ben Josue'yi beğendim şu ana kadar. Beğenme kriterim Selçuk İnan tabiki. Sürekli sağa sola pas atmak yerine isabetsiz de olsa dikine oynamaya çalışıyo. Bu da kanat oyuncularımızın topu ayağına beklemek yerine boş alanlara kaçmalarını sağlıyo, ve yine bundan dolayı da Sneijder ve Podolski daha boş alanlar buluyo, daha rahat oynuyolar. 2 de hucumcu bekimiz olsa neler olurdu neler. 2 seneden beri çok kez dediğimiz gibi bu takımın en büyük sorunu ortasahadaki durağan ve sürekli kısa pas yapan oyunculardır.

sahada topu tutup akışı sağlayabilen akıllı oyuncuların varsa fazla pres yapmana pek gerek yok

Savunman yetersiz ise onde baskı kuracaksın, en iyi savunma hücumdur. Pres yapmadan top kazanamassın, topu rakibe verip direkt oyuna yonelırsen kısa paslarla oynayan oyuncularımız bu sefer oyun kuramaz. Dolayısıyla şuan yaptığımız presi arttırmalıyız. Pres sadece top kapmaya yonelık değildir karşı takım oyun kuramaz ve hızlı kanat oyuncularınla kontraya çıkabilirsin. Bu yüzden daha agresif ve daha fazla pres yaparak rakibi zorlamak 'zorundayız'. Büyük takım büyüklüğünü ortaya koymalı. Rakibin hatalarını bekleyerek olmaz bu iş çünkü çok yumuşak oyuncu kadromuz var.

Isin üzücü tarafi bizim gerizekalilar bu mac sonrasi cikip: " Bakin Elazig'a 6 , Akhisar'a 4(daha cikabilir sayi) atan bir takima transfer gerekmiyor" diyecek beyinsizlige sahip olduklarini göstebilirler.

Adim gibi eminim Dursun ve Levent bu mac sonrasi (tabi maci izliyorlar mi orasi bile muamma) ahh bak takim cok iyi son 2 macta 10+ gol atti transfere gerek yok herhalde diye düsünürler.

Takım her maç aynı bu şekilde final paslarını başarılı yapsaydı şuana kadar olan zamanda Bruma,Yasin'in gole olan katkıları baya katlanırdı. Bu isabet yüzdeleriyle devam edip arttırmamız lazım.

Podolski kalsın, Eren satılsın bence. Maaşıda 2m€ olması gerekiyor güzel bir boşluk açılır iyi bir scout transferiyle ihtiyaç kapanır.

1 tane hızlı calımcı forvetimiz olsa şu ligte gol rekoru kırarız cünkü eren ve poldi zaten agırlar birde formsuz olunca ozaman hapı yutuyoruz

S.A

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Sergen Zeren[/TD]
[TD="class: alt1"]28.01.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]7 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]04.02.2017, 17:00[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]6 Gün, 21 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]küfür x2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Orta sahaya sağlam bir topçu şart.