Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
Haftaya fb yarıştan kopar
Koptu zaten. 3 takımı birden geçemez. Bundan sonra rüzgar yakalayan Trabzon'un Fener'i geçip geçemeyeceğini tartışmamız lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahahahahahahahhahahahahahkabul etmemiz gereken 2 gercek var
guray in akhisardayken fenere attigi gol daha guzeldi
guray in bu aksamki golunu muslera dahi tutamazdi .. Ama kelimesi olmayan bir gol
Bizim acaba lig tarihi boyunca fenere 2 macta toplamda 7 gol atmisligimiz var midir ? Kume dusme adayi 16 inci kayserispor yapti da ondan diyorum
Sanirim fenerden bir sezonda 4 puan alabildigimiz son sene de 1998-1999 sezonuydu , 18 sene once
Rıdvan Dilmen: "Volkan Demirel basket maçına gidip koyduk moyduk demeyecek. Şimdi sormak gerekmez mi Güray Vural naptı diye?"![]()
Bizim acaba lig tarihi boyunca fenere 2 macta toplamda 7 gol atmisligimiz var midir ? Kume dusme adayi 16 inci kayserispor yapti da ondan diyorum
Sanirim fenerden bir sezonda 4 puan alabildigimiz son sene de 1998-1999 sezonuydu , 18 sene once
Bursaspor 8 sene aradan sonra içerde yener Fener'i ligde.Fener tamamen dağılır sonra.
2011-2012 de de 4 puan almistik normal sezonda