16/17 H:19 | Kayserispor 4-1 Fenerbahçe | MS | 29 Ocak

Bizim acaba lig tarihi boyunca fenere 2 macta toplamda 7 gol atmisligimiz var midir ? Kume dusme adayi 16 inci kayserispor yapti da ondan diyorum

Sanirim fenerden bir sezonda 4 puan alabildigimiz son sene de 1998-1999 sezonuydu , 18 sene once

1960-1961

Fenerbahçe 0-5 Galatasaray
Galatasaray 2-1 Fenerbahçe

Varmış.

@Evrturhan 3 dk.3 dakika önce
Daha fazla
Volkan sen milleti zıplatırsan,Güray'da seni zıplatırrr.

:D :D

C3W-oNiWcAI0Rp2.jpg

GS'ımızın başarısı için Sergen Zeren adlı üyemiz forumdan süresiz ihrac edilmeli. 2 gün gitti neler oldu yav.

@titulaa 52 dk.52 dakika önce Daha fazla arkadaşlar, açlıktan kayseri şehir merkezine kadar inen bu yavru için yuva arıyoruz. iletişim 0212 540 05 05

C3Wz2wCXAAExZk-.jpg

Kayseri'de yaşayan varsa ilgilensin beyler.

Ekli dosyalar

• C3Wz2wCXAAExZk-.webp
    C3Wz2wCXAAExZk-.webp
    17 KB · Görüntüleme: 61
Dun yazasim yok demistin bende sana fenere saplasinlar keyfin yerine gelir dediydim hakli cikmanin gururunu yasamaktayim������ post sayinda artis gozlemliyorum ������

Sadece ben değil bütün forum canlandı birden,yarın Bjk de puan bıraksın tam şampiyonluk şarkıları söylemeye başlarız.Takım kötü mötü de millet çok mu iyi?Milletle yarışıyoruz şampiyonlukta,kendimizle değil.Ne şampiyonluklar gördük geçmişte,bu seneki bana çok normal geliyor onların yanında.Bjk derbisine 3 puan farkla çıkalım yeter ki.

Fener Aykut Kocaman zamanı oynadığı topu oynuyor gol atıp bekliyorlar, önde basacak oyunu rakip sahaya yıkacak ne tempo var ne oyuncu yapısı müsait. Bu oyun her zaman tutmaz skoru alamazsan böyle oluyor.

Beyler yeni geldim.
Kısa bir

(1) Rıdvan Dilmen (NTV)
(2) Antu Forum

Değerlendirme / özet alabilirim mı ?

Çok mutluyum. Şükürler olsunki çok güzel bi hafta beni bekliyo. Beyaz futbol ROK şovla açılışı yapacam

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz Yıldıvım:
Kayserispor bizi yenmek istiyor. Ama ben istemiyorum. Aynı şekilde çok sayıda takım var bizi yenmek isteyen. İsterseniz isimlerini açıklarım. Ama ben istemiyorum.

Sergen 3 hafta daha gelmesin Şampiyonuz ??????????????????

Geri
Üst Alt