- 1 Şubat 2009
- 24.793
- 24.954
- 3.048
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koymak ne kelime
Sadece ben değil bütün forum canlandı birden,yarın Bjk de puan bıraksın tam şampiyonluk şarkıları söylemeye başlarız.Takım kötü mötü de millet çok mu iyi?Milletle yarışıyoruz şampiyonlukta,kendimizle değil.Ne şampiyonluklar gördük geçmişte,bu seneki bana çok normal geliyor onların yanında.Bjk derbisine 3 puan farkla çıkalım yeter ki.
2-3 fb kazanır dedi bir de skor da verdi onu da unutmadan belirtelim.
Konu Fener oldu mu ilahi adalet hic sasmiyor. Volkan denen yavsak herife hemen haddi bilidirildi
Bu kadar eglenceden sonra bir Aziz eksik, o da cikip konussun tam olsun.
Küme düşme hattındaki 2 ekibe toplam 5 puan verdi Fb ikinci yarının ilk 3 maçında.Sana rahat ol demiştik.
Demek yeteri kadar büyük değil ki 4 büyük efsanemizin olduğu imzada 3 efsane görüyorsunuz.Totem nedir bilmeyen ruhsuz bir taraftar olduğunu belirtmekte herhangi bir beis görmüyorum. Ayrıca imzanda 2 adet adamın ham maddesi ve 1 adet efsane futbolcu olabilir ama o kadar büyük imza nedir arkadaş ? Sayfanın yarısını kaplıyor.
Demek yeteri kadar büyük değil ki 4 büyük efsanemizin olduğu imzada 3 efsane görüyorsunuz.
İyi forumlar.
Bugün oğlum tam gsli oldu. Alt üst parcali forma aldim.foruma girince aha fener 4 yemiş deyince bastı kahkahayı.
Çok iyi bir Galatasaraylı olacak inşallah , henüz 2.5 yasinda
Yalniz ne zaman forum olarak tek agizdan Fener rahat yener desek adamlar yeniliyor hep.
Gercekten cok ilginc.