16/17 H:19 | Kayserispor 4-1 Fenerbahçe | MS | 29 Ocak

16388064_903888249753062_3243424458065224365_n.png

Adamlar çıldırdı. :asd22:
Hahaha soluğum kesildi :asd: :asd:

Sadece ben değil bütün forum canlandı birden,yarın Bjk de puan bıraksın tam şampiyonluk şarkıları söylemeye başlarız.Takım kötü mötü de millet çok mu iyi?Milletle yarışıyoruz şampiyonlukta,kendimizle değil.Ne şampiyonluklar gördük geçmişte,bu seneki bana çok normal geliyor onların yanında.Bjk derbisine 3 puan farkla çıkalım yeter ki.

Haftaya Schalke berabere kalsin sansimiz yuzde 51 sevgili mustafa denizli

2-3 fb kazanır dedi bir de skor da verdi onu da unutmadan belirtelim.

Totem nedir bilmeyen ruhsuz bir taraftar olduğunu belirtmekte herhangi bir beis görmüyorum. Ayrıca imzanda 2 adet adamın ham maddesi ve 1 adet efsane futbolcu olabilir ama o kadar büyük imza nedir arkadaş ? Sayfanın yarısını kaplıyor.

Konu Fener oldu mu ilahi adalet hic sasmiyor. Volkan denen yavsak herife hemen haddi bilidirildi :D

Bu kadar eglenceden sonra bir Aziz eksik, o da cikip konussun tam olsun.

Konu Fener oldu mu ilahi adalet hic sasmiyor. Volkan denen yavsak herife hemen haddi bilidirildi :D

Bu kadar eglenceden sonra bir Aziz eksik, o da cikip konussun tam olsun.

Küme düşme hattındaki 2 ekibe toplam 5 puan verdi Fb ikinci yarının ilk 3 maçında.Sana rahat ol demiştik.

hani dördüncü gol tamam da o ikinci gol ne öyle ya

o açıdan o golü bir kaleci nasıl yer arkadaş

Bugün oğlum tam gsli oldu. Alt üst parcali forma aldim.foruma girince aha fener 4 yemiş deyince bastı kahkahayı.

Çok iyi bir Galatasaraylı olacak inşallah , henüz 2.5 yasinda

sent by note 7 #fireinthehole

Totem nedir bilmeyen ruhsuz bir taraftar olduğunu belirtmekte herhangi bir beis görmüyorum. Ayrıca imzanda 2 adet adamın ham maddesi ve 1 adet efsane futbolcu olabilir ama o kadar büyük imza nedir arkadaş ? Sayfanın yarısını kaplıyor.
Demek yeteri kadar büyük değil ki 4 büyük efsanemizin olduğu imzada 3 efsane görüyorsunuz.

İyi forumlar.

Bugün oğlum tam gsli oldu. Alt üst parcali forma aldim.foruma girince aha fener 4 yemiş deyince bastı kahkahayı.

Çok iyi bir Galatasaraylı olacak inşallah , henüz 2.5 yasinda

sent by note 7 #fireinthehole

yeni nesil fbyi tarihe gömecek inş renktaş

gsli aile babalarına büyük iş düşüyor

Yalniz ne zaman forum olarak tek agizdan Fener rahat yener desek adamlar yeniliyor hep.

Gercekten cok ilginc.

cok şaşırdım hala inanamıyorum şikecilere resmen ganbang yapmıs sergen

lens denen hıyarında balonu patlamıs oldu yalnız valera nasıl farkını gösterdi hemen

nazifoglu eger ciddiye almazsa sergen basımızı agrıtabilir

Geri
Üst Alt