16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos

İkili mücadele %64 en çok koşan oyuncumuz Tolga

-Tapatalk-

Chedjounun ayak bilek hakimiyeti takımda Sneijder dışında kimsede yok haa savunmasını kademesini tartışırız ama bugun ne paslar attı be resmen kilit açan paslar attı ki Erene geçen maç yaptığı asistin aynısını yine attı yanına kademesi iyi bi stoper alınırsa oyunu rakip alana yıktığımızda çok etkili

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma sol kanatta oynamalı

Muazzam kalitesini orada daha iyi gösterir

Sinan gibi havalanmaz (:

Chedjounun ayak bilek hakimiyeti takımda Sneijder dışında kimsede yok haa savunmasını kademesini tartışırız ama bugun ne paslar attı be resmen kilit açan paslar attı ki Erene geçen maç yaptığı asistin aynısını yine attı yanına kademesi iyi bi stoper alınırsa oyunu rakip alana yıktığımızda çok etkili

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tolga ve Chedjou nun attigi paslar tam rakip takimin ölüm noktasina, defansin dengesini bozan paslar.

Eren, chedjou , Tolga iyi. Snejder , Sabri, carole, bruma vasat. Muslera reise iş düşmedi zTen . Yasin falanı adamdan saymıyorum diye değerlendirmeye gerek yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selcuk olmasa fena takim degiliz aslinda.On libero şart bu takima

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almanya'nın orta sıra takımından 3 milyona orta saha alıyoruz o adam bile Selçuk'un yanında Modric kaldı resmen. Vallahi ben bu kadar bok oynayıpta hiç kesilmeyen bi adam hayatım boyunca görmedim. Bi ton kötü adam geldi geçti ama bu kötü olarak üstümüze yapıştı resmen. Sneijder'de içip gelmiş heralde söylemeden geçemeyeceğim. Abi rezaletti ya resmen geriye de doğru dürüst gelmedi yani geri gelirsin önde iş yapacak enerjin azalır belki ama öyle bişey de yok. Ne koştun ne ettin düzgün dinç kalıp önde iş yapman gerek adamın şutları bile bi garip gidiyor artık ilk zamanlarında mermi gibi geçiriyordu.

Oyuna sürekli hakim ve takım çok iyi pozisyon alıyor, rakie pek bir top kullanma oyun kurma imkanı vermeden kademede hemen biri kesiyor, boşa ileri top vuran yok. Rakip topu görmüyor ve bu şekilde topu kovalaya kovalaya da yorulacaklar. Dortmund Bayern veya Guardiola takımları gibi oynuyoruz, uzun zamandır ilk defa takımdan böyle keyif aldım.

Chedjou kaç tane topu rakip sahaya ayağa teslim atıp atak başlattı sayamadım bile bunu Türkiye liginde yapan başka stoper yok.
Evet istikrarsız bir oyuncu ama oynadığı zaman Türkiye'nin en iyi stoperi açık ara..

Diarra gerek bu takıma diarraaa :D selçuk burağın yanına çauv.

Barcelona gibi paslaşmalar gördü bu gözler ya...

Geri
Üst Alt