GSCimbom
16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos
Mert Aslan

16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos Sayfa 48

Mert Aslan ·

Cevap
1,8K
Okunma
79,9K
Sayfa
48/91
GAkhisar Belediyespor13Galatasaray27 Ağustos
Kayıpsız atlatalım skorun önemi yok, bir daha ki maç nasılsa bu kadro ile çıkacağız;
Muslera
Cavanda Denayer Serdar Carole
Lass Tolga
Podolski Sneijder Bruma
Eren​

Selçuk maçı 5-0 önde götüren ve doğal olarak oyun taktiğini rölantiye alan FM oyuncusu gibi.
Selçuk ... Arkadaşlar ile futbol oynadığın vakit o tekniği iyi, ama göbekli yaşlı Mehmet Abi dir.
Dar gelen Formasında 10 yazar.
Koşmadığı için kimse istemez, ama yıllardır geldi için Mehmet Abi oynar.

Skordan bağımsız olarak konuşursak güzel oynadık, ben epey keyif aldım oyunumuzdan. Tabi bazı isimler sırıtmaya devam ediyor gene de. Ama oyun mentalitesi genel anlamda iyiydi. Dönen topların hepsini aldık neredeyse. Kaptırdığımız topları da çabuk kazandık. Oyuncuların birbirine yakın oynaması seri pas oyununu, 2'ye 1'leri beraberinde getirdi. Özellikle Eren'i acayip beğendim. Uzun zaman sonra bir santraforumuz var diyebiliyorum artık. Tolga da oldukça iyi. Fakat bekleri yeterince oyuna sokamıyoruz, bu da genelde hücumları ortaya yönlendiriyor. Zaten az biraz açabilsek oyunu, goldeki gibi bir dolu tehlike yaratırız. Josue ve Sinan oyuna girerse hücumlarımız daha da işlerlik kazanacak gibi.

Chedjou oyun kurma görevini layıkıyla yapıyor tabi bunda iyi yer alamayan Akhisar savunmasının etkisi var..
Fakat hiç top şişirmedi bu dikkatimi çekti zaten büyük takım stoperi çok sıkışmadığı sürece uzun vurmaz abi..
Her daim yerden oynar teknik takımlar..

Geri
Üst Alt