16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos

Kayıpsız atlatalım skorun önemi yok, bir daha ki maç nasılsa bu kadro ile çıkacağız;
Muslera
Cavanda Denayer Serdar Carole
Lass Tolga
Podolski Sneijder Bruma
Eren​

sneijdere laf eden talihsiz yorumlarin musebbipleri icine dustukleri gaflet ve dalaletten derhal siyrilmalilar.

Serdar yedek beklesin diye mi bu paralar sacildi anlamiyorum hala

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk maçı 5-0 önde götüren ve doğal olarak oyun taktiğini rölantiye alan FM oyuncusu gibi.
Selçuk ... Arkadaşlar ile futbol oynadığın vakit o tekniği iyi, ama göbekli yaşlı Mehmet Abi dir.
Dar gelen Formasında 10 yazar.
Koşmadığı için kimse istemez, ama yıllardır geldi için Mehmet Abi oynar.

Skordan bağımsız olarak konuşursak güzel oynadık, ben epey keyif aldım oyunumuzdan. Tabi bazı isimler sırıtmaya devam ediyor gene de. Ama oyun mentalitesi genel anlamda iyiydi. Dönen topların hepsini aldık neredeyse. Kaptırdığımız topları da çabuk kazandık. Oyuncuların birbirine yakın oynaması seri pas oyununu, 2'ye 1'leri beraberinde getirdi. Özellikle Eren'i acayip beğendim. Uzun zaman sonra bir santraforumuz var diyebiliyorum artık. Tolga da oldukça iyi. Fakat bekleri yeterince oyuna sokamıyoruz, bu da genelde hücumları ortaya yönlendiriyor. Zaten az biraz açabilsek oyunu, goldeki gibi bir dolu tehlike yaratırız. Josue ve Sinan oyuna girerse hücumlarımız daha da işlerlik kazanacak gibi.

Bir ara sabri roberto carlos calimi atinca iyi guldum haa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorumcu ilk defa doğru bir laf ett Josueyi kullanabileceğini düşünüyorum dedi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orta sahada 1 tane daha yaratıcı oyuncu lazım , hep Snejder'e oynamak olmuyor , Lass gelirse takım daha iyi işler yapar

Snejder'i aşırı markaja alıyorlar takım bu fırsattan yararlanmalı
Yasin - Josue olursa Sneijderin üzerindeki baskı dağılır

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chedjou oyun kurma görevini layıkıyla yapıyor tabi bunda iyi yer alamayan Akhisar savunmasının etkisi var..
Fakat hiç top şişirmedi bu dikkatimi çekti zaten büyük takım stoperi çok sıkışmadığı sürece uzun vurmaz abi..
Her daim yerden oynar teknik takımlar..

Mac öncesi de belirttigim gibi Sneijder zeminden dolayi topu bir kac kez kontrol edemedi.

Geri
Üst Alt