GSCimbom
16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos
Mert Aslan

16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos Sayfa 49

Mert Aslan ·

Cevap
1,8K
Okunma
79,9K
Sayfa
49/91
GAkhisar Belediyespor13Galatasaray27 Ağustos
Cq4-OUfXEAAcs3j.jpg

İlk yarı sonunda pas yüzdeleri:
Carole: %97 (37 pas)
Yasin: %96 (27 pas)
Selçuk: %94 (37 pas)
Chedjou: %94 (34 pas)
Tolga: %92 (55 pas)

Sneijder asist mi yaptı yoksa Eren gol mü attı ikisini ayırmak lazım :D

10 tane uzaya,taça attığı toplara değinmeyeceğim bile

Takımın tehlikeli oldugu yerlerden yıllardır Selçuk kullanır abimiz bu maç baltalamaya niyetli onu bile izin vermedi aldı hemen topu

Chedjou azıcık sert olsa biraz daha defansı iyi olsa başka ne istenir ki , buna rağmen içim el vermiyor gitmesine yada kesilmesine

kafası kırık arada asist veya gol yaparak coşuyor ah biraz devamlılığı olsa , skorer defans daha ne istenir

Ayrıca ben Tolga'dan çok memnunum böyle sürekli koşan , ayağı temiz adam lazımdı bize , Mehmet Topal'a tapılan ligde Tolga'nın kral olması lazım.

Selçuk'un aklı varsa başka takıma gitsin bir Galatasaray taraftarı olarak onu efsane kaptan diye analım , yok artık olmuyor 2 senedir düzelecek diye bekliyoruz

Selcuk'un yerine vurdumduymaz hiyarin teki olan Donk oynasa bile belirli bir sekilde (az olsa da) katkisi dokunur takima diye düsünüyorum.

Şu forumun kalitesini düşüren 3-5 tane mal var bunları yıllardır bile bile niye barındıyorsunuz aklım almıyor adamlar ben malım diye bağırıyor resmen
Mal değil kuş beyinli onlar burda yazıp sonra antuda keh keh keh milleti birbirine düşürdüm diye eğleniyorlar kendilerince

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koşu mesafelerinde ilk 5'te Selçuk'un olmaması herşeyi özetliyor arkadaş..
Adam çok geç form tutuyor toparlayacak ama Kasımdan evvel değil..

Geri
Üst Alt