Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trye mi geldin almancilik dozajin azalmis olabilir kardeshayirdir niye son zamanda ayni fikirdeyiz senle?
Chedjou sevmesemde bugun Tolgayla en iyisi

Ibrahimovice ceza sahası önünde bacak arası çalım deneyen bir adam ne bekliyorsunŞu Chedjou daki rahatlığı özgüveni ben daha hayatımda hiçbir futbolcuda görmedim her an hata yapabilecekmiş gibi geliyor bana
trye mi geldin almancilik dozajin azalmis olabilir kardes![]()
Selçuk efendi bu istatistikte de yok nerede acaba beyefendi yollayın gitsin şunu yeter artık bizden nemalandığı
Mal değil kuş beyinli onlar burda yazıp sonra antuda keh keh keh milleti birbirine düşürdüm diye eğleniyorlar kendilerinceŞu forumun kalitesini düşüren 3-5 tane mal var bunları yıllardır bile bile niye barındıyorsunuz aklım almıyor adamlar ben malım diye bağırıyor resmen
demekki trye gelmen faydali olmus almancilik biraz dusmus kardes sende1 ay oldu geleli Mezarliklara ugradim.
Boyle devam edersek maci rahat aliriz ( sadece kontralara ve Selcuga dikkat etmemiz gerekiyor)