16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos

Cq4-OUfXEAAcs3j.jpg

Carole tek olmanın verdiği bir huzur olabilir bence mutlaka bir sol bek daha alınmalı ama max 1 milyon maaş almalı.

____Diarra Tolga
Josue Sneijder Bruma
______Derdiyok

Muazzam Olur.

Tolga - diarra olsun olur lütfen, inşallah

Uyum sağlar ise bu ikili en iyi orta saha tandemi olur Türkiye'de

Şu Chedjou daki rahatlığı özgüveni ben daha hayatımda hiçbir futbolcuda görmedim her an hata yapabilecekmiş gibi geliyor bana
Ibrahimovice ceza sahası önünde bacak arası çalım deneyen bir adam ne bekliyorsun :D

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarı sonunda pas yüzdeleri:
Carole: %97 (37 pas)
Yasin: %96 (27 pas)
Selçuk: %94 (37 pas)
Chedjou: %94 (34 pas)
Tolga: %92 (55 pas)

Şu takıma Serdar Aziz,Cavanda,Diarra girsin otursun kadro güle oynaya şampiyon oluruz.

Sneijder asist mi yaptı yoksa Eren gol mü attı ikisini ayırmak lazım :D

10 tane uzaya,taça attığı toplara değinmeyeceğim bile

Takımın tehlikeli oldugu yerlerden yıllardır Selçuk kullanır abimiz bu maç baltalamaya niyetli onu bile izin vermedi aldı hemen topu

Chedjou azıcık sert olsa biraz daha defansı iyi olsa başka ne istenir ki , buna rağmen içim el vermiyor gitmesine yada kesilmesine

kafası kırık arada asist veya gol yaparak coşuyor ah biraz devamlılığı olsa , skorer defans daha ne istenir

Ayrıca ben Tolga'dan çok memnunum böyle sürekli koşan , ayağı temiz adam lazımdı bize , Mehmet Topal'a tapılan ligde Tolga'nın kral olması lazım.

Selçuk'un aklı varsa başka takıma gitsin bir Galatasaray taraftarı olarak onu efsane kaptan diye analım , yok artık olmuyor 2 senedir düzelecek diye bekliyoruz

Selcuk'un yerine vurdumduymaz hiyarin teki olan Donk oynasa bile belirli bir sekilde (az olsa da) katkisi dokunur takima diye düsünüyorum.

Şu forumun kalitesini düşüren 3-5 tane mal var bunları yıllardır bile bile niye barındıyorsunuz aklım almıyor adamlar ben malım diye bağırıyor resmen
Mal değil kuş beyinli onlar burda yazıp sonra antuda keh keh keh milleti birbirine düşürdüm diye eğleniyorlar kendilerince

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koşu mesafelerinde ilk 5'te Selçuk'un olmaması herşeyi özetliyor arkadaş..
Adam çok geç form tutuyor toparlayacak ama Kasımdan evvel değil..

Geri
Üst Alt