16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos

İşte veremiyorsun çünkü ne olduğunu çoktan beri belli

Bu kadar açık ve net

Buna rağmen hala burda provokasyon yapmasına müsade ediliyor

Yazıklar olsun

Bu ateş üfleyerek sönmez

Benim muhattabım sen değilsin

Adminlere gereken cevabı verdim

Sana uzatma dediler ama hala uzatıyorsun laf yiyince de troll diye ağlıyorsun

Dersen de çokta umrumda ikide bir alıntı yapıp durma

Senin gibi tehdit mi edeyim yoksa?
Şikebahçe'nin şike yapmadığını söyleyen adamın Galatasarayın forumunda işi olmaz ama arkan sağlam herhalde.
Daha da alıntı yapmam senden zaten. Sende benden yapma ve diğer forum üyelerini trollük mesajlarınla sinir etme!

41 yaşındayım, 35 senelik Galatasaraylıyım ve öğrendiğim tek birşey var; Galatasaray iyiyse diğer takımların kadrosu, stadı, oyunu, taktiği vs... hepsi boş. sonuç belli GALATASARAY ŞAMPİYON.

Bundan bağımsız,stoperler de hiç güven vermiyor.Özellikle Chedjou.Serdar ne durumda bilmiyorum da,denemek lazım eğer stoper alınmayacaksa.

Tabi stoperler de sorun ama ben iyi bir ön libero ile onlarin bu kadar siritmayacagini düsünüyorum.

Malum orta sahayi gecen direkt pozisyona giriyor bizde.

Tabi stoperler de sorun ama ben iyi bir ön libero ile onlarin bu kadar siritmayacagini düsünüyorum.

Malum orta sahayi gecen direkt pozisyona giriyor bizde.

İşi şansa bırakmamak lazım,Chedjou ne kadar hücuma katkı sağlasa da savunmada hiç ama hiç güvenmiyorum,her an patlayacakmış gibi.Denayer de alınabilirse çok iyi olur.

yanliz jouse de süper oynadi, son 2 golde dogrudan katkisi var.
adam cabuklastiryor oyunu yani hizli cikmayi iyi beceriyor.

yeminle en son ne zaman gördük böyle rakip saglarinda hizli kontra atakla cikip gol atmayi.
özlemisim be.

edit: büyük takim böyle oynar iste 1 2 cikisla bitirir isi.
avrupada clde böyle oynaniyor.

Son düzenleme:
İçimizdeki İrlandalilara selam olsun. Koyunlar kacsin kurban bayramı geliyor.

İşi şansa bırakmamak lazım,Chedjou ne kadar hücuma katkı sağlasa da savunmada hiç ama hiç güvenmiyorum,her an patlayacakmış gibi.Denayer de alınabilirse çok iyi olur.

Balta da güvenilece biri degil bence. Stoperlerimizin ayni sorunlari var, güvenilmezler.

Serdar'i da görmek lazim ama onun da öyle ahim sahim bir stoper oldugunu düsünmüyorum acikcasi.

Balta da güvenilece biri degil bence. Stoperlerimizin ayni sorunlari var, güvenilmezler.

Serdar'i da görmek lazim ama onun da öyle ahim sahim bir stoper oldugunu düsünmüyorum acikcasi.

Bence Chedjou'dan da Balta'dan da iyidir.Neticede bu sene hedef ligde şampiyon olmak.Avrupa yok işin içinde.

Bakalim ne zaman oynayacak. Gittik yine sakatliga meyilli olan adama onca para bayildik. 3 resmi mac yaptik 1 dakika bile oynayamadi.

Yine de bir oynasın,görelim diyorum.Ligde mutlaka katkı verecektir,bizim için de önemli olan bu,şu raddede.Verilen paraya artık diyecek bir şeyimiz yok,olan oldu.

Bu sene şampiyon olalım da hayırlısıyla.

Akhisar deplasmanı bizim için zor deplasmanlardan birisiydi galip gelmemiz çok güzel oldu

-Tapatalk-

Bi özet için link alayim renktaslar

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt