16/17 H:20 | Bursaspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 11 Şubat

Sayilarin birbirlerine yakin olmasi gerekiyor falan demiyorum ki ben zaten. Ama bunlara aninda penalti veriliyor bizde ise 100 kere düsünüyorlar penalti calmadan, hatta tartismasiz penalti olanini bile calmiyorlar.

En az (hatirladigim kadariyla) 3 penaltimizi yedi hakemler, ha bir de Cüneyt'in rakibimize hediye ettigi penaltiyi hatirlatmak isterim Karabük macinda.

Adamların penaltısını niye veriyorsunuz diye isyan etmenin mantığı yok bence. Bizim penaltıların verilmemesini de doğal karşılıyorum. Dursun adlı leş herif geldiğinden beri büyük takım özelliğimizi yavaş yavaş yitiyoruz. Hakemlerin korkmaması da gayet normal.

aktif hareket aktif o zaman avantaj sağlamış oluyorsun arkasında adam var diye adam elini mi kessin
Eeee ne yapsın peki elini bir tarafına mı monte etsin, ki arkadaşından sekip geliyor. Arkasında 10 fenerli olsa ne olur olmasa ne olur.

Valla bu penaltı bize verilmese bütün maç küfrederim. Adam net şekilde eline gelen topla golü kurtarıyor. İsteyerek yapmış veya yapmamış, sonuç olarak net avantaj sağlıyor.

tapatalk

Son düzenleme:
Fener kalan maçlarda 2 mağlubiyet daha alsa yeter.

1466640563799.jpg

Adamların penaltısını niye veriyorsunuz diye isyan etmenin mantığı yok bence. Bizim penaltıların verilmemesini de doğal karşılıyorum. Dursun adlı leş herif geldiğinden beri büyük takım özelliğimizi yavaş yavaş yitiyoruz. Hakemlerin korkmaması da gayet normal.

Valla bu penaltı bize verilmese bütün maç küfrederim. Adam net şekilde eline gelen topla golü kurtarıyor. İsteyerek yapmış veya yapmamış, sonuç olarak net avantaj sağlıyor.

tapatalk
ben böyle bir penaltı ile kazanmak istemem
Adam doğal bir hakaret ile kala kalıyor hiç bir şekilde kendine avantaj sağlamıyor

Gecmis olsun maci kapatabiliriz.

Haksız bir kart gibi geldi bana

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

klasik fener maci oldu

alın buyrun savunduğunuz hakem ve kibirbahçenin lehine verilen kırmızıya bakın

Böyle atmosferlere alışkın 2 takım var ligde

Fenerbahçe ve Galatasaray

Ki fener bu konuda çok daha iyi

TapaTalK

Maç kadıköyde sanki kırmızı karta tepki yok?

Geri
Üst Alt