16/17 H:20 | Bursaspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 11 Şubat

Fener bu tip maçları hep kolay kazandı. Biz ise kaybettik. Bkz. Karabük maçı

Goksel biraz fanatik bir adamdir , gecen bir uzun mesajimda basaksehire elendigimiz macla ilgili baska yerden duyamazsiniz diye bir bilgi paylasmistim

Kupadan elenmemize baya bozulmus kamera arkasinda. siyasi yonu on plana cikinca duzenin adami oldu

mesela hic tahmin etmezsiniz turgay demirel de cok fanatiklerdendir ,o da azizci oldu mesela, polat dahi bu kadroya eklenebilir

Goksel zaten GS kongre uyesi degil mi?

Görülüyor ki tt arenada sadece tribünle yenemeyiz bunları takımın maçı istemesi lazım

TapaTalK

bursa yumoş gibi takım, fenerin alacağı belliydi. lakin fener şampiyon olamaz ama bjk maçına kadar bi şekilde devam edip bjkye bi çelme daha takmaları işimize gelir

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza ile o kadar puan toplamamis olsalar net kümede kalmak icin mücadele verirdi Bursa.

Hamza malin teki falan ama böyle gerizekali vasat futbolculari iyi kullaniyor yalan yok. Bu kazmalar ile bir ara 5.siradaydi.

Adam 10 tane faul yapti kirmizida dogru susun yav bursa malligina doymasin

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Ayni harekette fenerli oyuncuyu atabilir miydi lafi dogru , kadikoyde bu karti topal a gosterir mi sence ?

Diger yandan penalti da, kirmizi kart da oyuncularin aptalligi dupeduz

Ayni bizim ched gibi penalti yapti sivok ,bu kadar deneyimli adam ellerini kapatmayi bilmiyorsa kale sahasinda , hakem de penaltiyi calar

Oteki adam gereksiz didiserek hakemle , lens ile beraber sari kart gordu . Bu kart gereksiz otesi , uzattilar uzattilar sari cikti , ama lens ileri oyuncusu jovic defans , o yuzden bu karsilikli sarilar bursanin aleyhine cunku kirmiziya donme riski buyuk

sonra gitti akina giden adami eliyle itti , hakem son kez uyardi ve kart vermedi , ayni noktada bir de lens i tutup birakmayinca hakemin karti dogru

Ayni harekette fenerli oyuncuyu atabilir miydi lafi dogru , kadikoyde bu karti topal a gosterir mi sence ?

Ayni bizim ched gibi penalti yapti sivok ,bu kadar deneyimli adam ellerini kapatmayi bilmiyorsa kale sahasinda , hakem de penaltiyi calar

Oteki adam gereksiz didiserek hakemle , lens ile beraber sari kart gordu . Bu kart gereksiz otesi , uzattilar uzattilar sari cikti , ama lens ileri oyuncusu jovic defans , o yuzden bu karsilikli sarilar bursanin aleyhine cunku kirmiziya donme riski buyuk

sonra gitti akina giden adami eliyle itti , hakem son kez uyardi ve kart vermedi , ayni noktada bir de lens i tutup birakmayinca hakemin karti dogru
aynı faulde fenerede vermeyeceksin çünkü basit bir faul

hakemin görevi oyuncuları sahada tutmak ama bu hakem daha oyuncuların ilk faullerinde sarı vererek hata yaptı

brand.gif

Mamalanmış.

bi git antu da yaz basit bir faulden kırmızı veriyor daha verdiği ilk sarı sakıncalı adamın ilk faulünde sarı verdi baştan hatalı

gelmiş buraya olmayan penaltı haklı adam daha ilk faulünde sarı görmüş basit bir faulden ikinciyi yiyor doğru diyor git lan antu da yaz hakemi o kadar beğeniyorsan
Daha penaltiyi tartisiyo ya hahahaha
Bursa berbat oynuyor zaten isterse bi bursali yönetsin maci bir sey degismezdi

2. Kartdan önce o oyuncuyu bir önceki faulünde uyardi diye biliyorum. Oyuncunun salakligi

aynı faulde fenerede vermeyeceksin çünkü basit bir faul

hakemin görevi oyuncuları sahada tutmak ama bu hakem daha oyuncuların ilk faullerinde sarı vererek hata yaptı

Faul basit olabilir fakat ayni oyuncu tarafindan surekli akini engellemeye yonelik faul yaparsan , bu artik rakibi engellemeye ,kasitli harekete giriyor , hakemin kart vermeyip son kez uyardiginda da , kart verdiginde de oyuncunun topla alakasi yok

birinde sow du sanirim , onu itti alip giderken , son kez uyardigini ben de hissettim , devreyi cikarirsa sans dedim , ayni noktada lens i tuttu , yine ortada topla oynama istegi yok

bu tip bir pozisyonda hakemi suclayamam .. penaltida ise arkada iki fenerli oyuncu topu beklerken vucuda bitisik olmasi gereken elleri kollari acik adamin avcunun ortasina geliyor top , buna hacim genisletme deniyor , yani oyunda legal kabul edilmeyen omuz altindan parmak ucuna dek olan bolgeyi vucudunla bitistireceksin , acik tutarsan top da gelirse bu penaltidir

burada bursali oyuncularin heyecani ,amatorlugu var ... ayrica bursa basaksehir macinda da sifir akinla maci bitirdi , son dakikaya kadar idare edip yediler . burada seyirciyle belki biraz kendilerine gelirler dedim ama cok yeteneksiz ve agir bir takim

Oyuncularin malligi iste ikisinide tartismaya lüzum yok bence bursaya sövün hakeme söveceginize

Kırmızı kart pozisyonunu görmedim ama penaltı verilir o pozisyona bence doğru karar

yarın bir gün hakemin biri aleyhimize böyle bir penaltı ve böyle basit bir kırmızı çıkarsın ben o zaman burda yazılanları görecem ve daha önemlisi kimlerin hiç bişey yazmadığı ile özellikle ilgilenicem

kuralları bilmeyen adamlara burda yazacak başka bişey yok

Geri
Üst Alt