16/17 H:20 | Bursaspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 11 Şubat

Kırmızı kart pozisyonunu görmedim ama penaltı verilir o pozisyona bence doğru karar

Bu tip bir penaltiyi ts li adam da yapti ts - fb macinda , bjk nin ic sahadaki 3 macindan birinde de yaptilar , veya belki iki macta da olabilir (napoli ve benfica)

Besiktas-Napoli 1-1 - UCL Highlights - Mediaset Premium - 1/11/2016 - YouTube

hakan balta kasimpasa macinda yapti

klasik bir penalti , bunun ucuzu yok amatorlugu var , yapanin sivok olmasi da ekstra sacma

Bu tip bir penaltiyi ts li adam da yapti ts - fb macinda , bjk nin ic sahadaki 3 macindan birinde de yaptilar , veya belki iki macta da olabilir (napoli ve benfica)

Besiktas-Napoli 1-1 - UCL Highlights - Mediaset Premium - 1/11/2016 - YouTube

hakan balta kasimpasa macinda yapti

klasik bir penalti , bunun ucuzu yok amatorlugu var , yapanin sivok olmasi da ekstra sacma
bu pozisyon şimdi aynı öyle mi ne diyim allah akıl fikir versin

merakla bekliyorum aleyhimize böyle bir pozisyonda penaltı kararı

C4ZmSXWXAAAFDRb.jpg

Oğlanlar toplaşmış.

Hic bir pozisyon bire bir digerinin aynisi degildir , bir cirpida en yakini olarak bu aklima geldi

kollarin normal pozisyonu bu uzun mesafeden gelen topun carpabilecegi sekilde acik olmamasidir , neden defans oyunculari sut filan gelirken ellerini gogus karin gibi yerlere getirip kistirirlar , carpsa bile hacim genisletmeyip hentbol karari verilmesin diye

Beyler sinir stres yapmaya gerek yok biz koyduktan sonra haftayi karlı kapatacağız. feneri altta tuttugumuz surece direncleri kırılır illaki

Hic bir pozisyon bire bir digerinin aynisi degildir , bir cirpida en yakini olarak bu aklima geldi

kollarin normal pozisyonu bu uzun mesafeden gelen topun carpabilecegi sekilde acik olmamasidir , neden defans oyunculari sut filan gelirken ellerini gogus karin gibi yerlere getirip kistirirlar , carpsa bile hacim genisletmeyip hentbol karari verilmesin diye
ben daha önce elle oynama pozisyonunda aranan şartları yazdım fazlada uzatmaya gerek yok forumda yine bir konu üzerinde tartışmaktan rahatsız olanlar çıkacak çıkıyor halbuki forumun doğası fikir alış verişi tartışmak vesaire.

merak etmeyin bu hakemlerle aleyhimize böyle bedava penaltı kırmızı kart çok sürmez o zaman burda görüşmek ümidi ile

Bu sezon en kötü bjk şampiyon olsun biz olamıyosak fenerin burdan dirilip 4.yıldızı takması hiç hoş olmaz

TapaTalK

Yeminle söylüyorum forumun GSCimbom olduğunu bilmesem Antu veya Forzabjk falan sanardım.Bu ne eziklik psikolojisi kompleksi yav azıcık güvenin takımınıza.Sokarım Fener'ine de Bjk'sine de bir bok oynadıkları yok azıcık kendinize gelin hangi takımı tuttuğunuzun farkına varın.

Lens & Alper Kasımpaşa maçında cezalı.

fenerbahce turkiyede stresli maclari gecmeyi en iyi beceren klup. Biz basimizda Fatih Hoca oldugunda ancak boyle maclari iyi oynuyoruz.

Yeminle söylüyorum forumun GSCimbom olduğunu bilmesem Antu veya Forzabjk falan sanardım.Bu ne eziklik psikolojisi kompleksi yav azıcık güvenin takımınıza.Sokarım Fener'ine de Bjk'sine de bir bok oynadıkları yok azıcık kendinize gelin hangi takımı tuttuğunuzun farkına varın.

Bunların dogustan gs geni eksik bence tam gsli degiller o yüzden hor görmemek gerek..

ben daha önce elle oynama pozisyonunda aranan şartları yazdım fazlada uzatmaya gerek yok forumda yine bir konu üzerinde tartışmaktan rahatsız olanlar çıkacak çıkıyor halbuki forumun doğası fikir alış verişi tartışmak vesaire.

merak etmeyin bu hakemlerle aleyhimize böyle bedava penaltı kırmızı kart çok sürmez o zaman burda görüşmek ümidi ile

ben neden penalti olmasi gerektigini soruyorum sadece , amacim dedigin gibi bilgi tartismasi

burada 20-25 mt den ortalanan ve defans oyuncusunun gozuyle hakim oldugu bir topta ellerini sakinmamasi var , buna kurala uygun bakilirsa her macta kollarini aca aca karsilar ortalari sutlari

ani bir top olur , mesafe cok yakin olur , ellerini sakinir tamam haklisin da adam resmen penalti olsun diye tum imkanlarini seferber etmis

HAYDİ bursalı oglanlar saldırın

Geri
Üst Alt