Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
maç ortada kaç haftadır olanlar ortada dedim ya yarın bir gün hakemin biri aleyhimize bunları yapsın görücem ben burda ki cümbüşüSen de taktın yav hakeme.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maç ortada kaç haftadır olanlar ortada dedim ya yarın bir gün hakemin biri aleyhimize bunları yapsın görücem ben burda ki cümbüşüSen de taktın yav hakeme.
Kırmızı kart pozisyonunu görmedim ama penaltı verilir o pozisyona bence doğru karar
Del Valle out, Kubilay in.
bu pozisyon şimdi aynı öyle mi ne diyim allah akıl fikir versinBu tip bir penaltiyi ts li adam da yapti ts - fb macinda , bjk nin ic sahadaki 3 macindan birinde de yaptilar , veya belki iki macta da olabilir (napoli ve benfica)
Besiktas-Napoli 1-1 - UCL Highlights - Mediaset Premium - 1/11/2016 - YouTube
hakan balta kasimpasa macinda yapti
klasik bir penalti , bunun ucuzu yok amatorlugu var , yapanin sivok olmasi da ekstra sacma
ben daha önce elle oynama pozisyonunda aranan şartları yazdım fazlada uzatmaya gerek yok forumda yine bir konu üzerinde tartışmaktan rahatsız olanlar çıkacak çıkıyor halbuki forumun doğası fikir alış verişi tartışmak vesaire.Hic bir pozisyon bire bir digerinin aynisi degildir , bir cirpida en yakini olarak bu aklima geldi
kollarin normal pozisyonu bu uzun mesafeden gelen topun carpabilecegi sekilde acik olmamasidir , neden defans oyunculari sut filan gelirken ellerini gogus karin gibi yerlere getirip kistirirlar , carpsa bile hacim genisletmeyip hentbol karari verilmesin diye
Yeminle söylüyorum forumun GSCimbom olduğunu bilmesem Antu veya Forzabjk falan sanardım.Bu ne eziklik psikolojisi kompleksi yav azıcık güvenin takımınıza.Sokarım Fener'ine de Bjk'sine de bir bok oynadıkları yok azıcık kendinize gelin hangi takımı tuttuğunuzun farkına varın.
ben daha önce elle oynama pozisyonunda aranan şartları yazdım fazlada uzatmaya gerek yok forumda yine bir konu üzerinde tartışmaktan rahatsız olanlar çıkacak çıkıyor halbuki forumun doğası fikir alış verişi tartışmak vesaire.
merak etmeyin bu hakemlerle aleyhimize böyle bedava penaltı kırmızı kart çok sürmez o zaman burda görüşmek ümidi ile