16/17 H:20 | Bursaspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 11 Şubat

Bu Dick için süper hoca diyorlardı ya sezonun rotasına doğru. Düşündükçe gülüyorum.

Neymiş yardımcıları bile Riekerink'ten daha kariyerliymiş :)

Çok kötü bir futbol ortaya ortaya koyan ve fizik olarak bayağı bayağı ezilen, üstüne üstlük 10 kişi kalmış Bursaspor'a karşı 1-0 skora yatmaya çalışan bir Fenerbahçe yaratan adamın nesi taktik deha merak ediyorum.

Dk 55 mi ne, Alper köşe vuruşunda vakit geçirmeye çalışıp sarı kart görüyor :)

Hay yani Bursaspor'u şöyle kötü yakalayan biz olsak yeminle beşleyip göndermiştik.

Umarım bize de böyle gelirler.

kupa maclarindan sonra msjlarini iple cektim lakin gelmedi

Bunlardan cacık olmaz ya.Haftaya yenerler sonra yine takılırlar.Ts ve Antalya bile lig sonunda bunları geçebilir.

Antalya yenerse farkı 2'ye indiriyor.Geçebilirler hiç belli olmaz.Fener'in ne yaptığı şu an çok umrumda değil şahsen,Vodafone Arena'da bir çelme daha taksınlar kafi.

rıdvan ahlak dersi veriyor. neyse artık

Biz bjk ile basbasa kalirsak fb nin vodafone da bjkyi yenecegine inanan var mi

kupa maclarindan sonra msjlarini iple cektim lakin gelmedi

Hocam Türkiye kupası inan umrumda değil.

Üç senedir almışız zaten. 20 sene almasak bile iki sürüngen takım bize gene yetişemez.

Ben şampiyonluğa önem veriyorum. O giderse bırak riekerinki babamı tanımam.

Şimdilik yarışta olduğumuz için kaos çıkarmaya gerek görmüyorum.

Bursaspor başkanı Ali Ay: "Bugün Bursaspor'un ne kadar büyük bir camia olduğunu herkes gördü. 35 bin taraftar vardı. Ş. Ligi maçı gibi oldu"
Ali Ay: "Keşke tecrübeli bir hakem olsaydı. Kırmızı kart adil olmadı. Bundan sonra rica ediyorum, Anadolu takımlarını yem etmesinler."
Ali Ay: "Adil bir oyun olsun, futbol adil kişilerce yönetilsin. Sonra Avrupa'da, Dünya'da başarı bekliyoruz. Bu iş böyle yürümez."

Bursaspor teknik direktörü Mutlu Topçu: "Aslında çok iyi hazırlanmıştık maça. Kararlar, sarı kartlar bozdu. Jovic'i atması inanılmazdı."
Mutlu Topçu: "Bugün 10 kişiyken ayakta durmamızı sağlayan taraftarlarımızdı. Biz stadı doldurmaya çalışıyoruz, böyle şeyler olmamalı."

la yürü git kadron rezil ötesi

Rıdvan Dilmen: "Bursa takımı, maçı 8 kişi bitirmeliydi. Ertuğrul, maçın başında uçan tekme attı, Jovic atıldı, bir de Faty var."

hahahaha
fati daha ilk faulünde sarı yedi ondan neden bahsetmiyor acaba

bursaya verilen kırmızı bedava basit bir kırmızı ondan da bahsetsin de görelim

Bu Dick için süper hoca diyorlardı ya sezonun rotasına doğru. Düşündükçe gülüyorum.

Neymiş yardımcıları bile Riekerink'ten daha kariyerliymiş :)

Çok kötü bir futbol ortaya ortaya koyan ve fizik olarak bayağı bayağı ezilen, üstüne üstlük 10 kişi kalmış Bursaspor'a karşı 1-0 skora yatmaya çalışan bir Fenerbahçe yaratan adamın nesi taktik deha merak ediyorum.

Dk 55 mi ne, Alper köşe vuruşunda vakit geçirmeye çalışıp sarı kart görüyor :)

Hay yani Bursaspor'u şöyle kötü yakalayan biz olsak yeminle beşleyip göndermiştik.

Umarım bize de böyle gelirler.
yüzde yüz katılıyorum avukat hiç bir zaman iyi bir hoca değildi izlediğim ilk yarı bile top oynamadılar

Geri
Üst Alt