16/17 H:20 | Bursaspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 11 Şubat

Özeti yeni izledim Batalla iyi ki atabilmiş lan :D

Biz bjk ile basbasa kalirsak fb nin vodafone da bjkyi yenecegine inanan var mi

BJK ile başbaşa kalsak keşke de zor; Başakşehir de var işin içinde...Gerçi biz olamayacaksak Başakşehir' in olmasını isterim, FB lilerin de öyle düşünececeği açıktır, duruma göre davranacaklardır; biz avantajlı isek yatarlar, Başakşehir önde olursa asılırlar...

Galatasaray olarak kimseye diyet borcumuz yoktur, kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez, çıkar aslanlar gibi mücadelemizi eder, yeneriz ya da yeniliriz. Ama FB ve BJK ın bize karşı birbirlerinin yolunu açmalarının karşılıklı çok örneği var, garantiye almak için lisanssız futbolcu oynatarak hükmen mağlup olmak dahil...

jovicin ilk sarisi komedi
fbnin penaltisi da strkelin konyada yaptiginin aynisi. orda verilmemisti. aglamayin bneler

Biz bjk ile basbasa kalirsak fb nin vodafone da bjkyi yenecegine inanan var mi

Bunu çok önce dile getirdim.Sakın yatar matar demeyin,Fener'de ve Aziz'de bu potansiyel var.Hele ki olaylı kupa derbisinden sonra.Daha önce yapmadıkları iş de değil,1999-2000'de benzeri olmuştu.Şampiyonluğu garantileyerek çıkmıştık UEFA Finali'ne,Fener Bjk'yi deplasmanda yenmişti.

Ulan şeytan tam bir yavsaksın.Fenerin penaltısını haklı çıkarmak için Konya maçında Skrtelin penaltısıyla karşılastırıyor.Ona ozaman penaltı dedik buda net pen diyor.Herkesli salak zannediyor denyo.Bir kere Skrtelin kolu açık topu kesiyor.Sivok un pozizyonunda kolu yapışık vücuduna kesinlikle pen değil.

aziz fenerlileri meydanlara davet etmedimi halen

Ulan şeytan tam bir yavsaksın.Fenerin penaltısını haklı çıkarmak için Konya maçında Skrtelin penaltısıyla karşılastırıyor.Ona ozaman penaltı dedik buda net pen diyor.Herkesli salak zannediyor denyo.Bir kere Skrtelin kolu açık topu kesiyor.Sivok un pozizyonunda kolu yapışık vücuduna kesinlikle pen değil.

Bu herif gerçekten federasyon başkanı olursa ligden çekilmeliyiz.

En çok tanışmak istediğim kafile hatta bir tane daha vardı bunlardan. Mesala o günden sonra hayatları nasıl oldu ? Arkadaşları filan neler yaptılar iş te okulda nasıl yaşadılar çok merak etmişimdir

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maci evde izledim ,es zamanli olarak bursa maci bitmisti, peki 7 sene once olsa da teknoloji caginin gobeginde bu sayida insan nasil uzun bir sure cep telefonlarina bakmaz ,dogru haber alamaz

dusunup dusunup bugun hala anlayamadigim bir skandal olaydir , internet sikintisi olsa tonla insan radyodan dinliyor

allah allah ya

C4Zx49UWMAEzGMv.jpg
Yerde 2. siradaki adam Van Persie'ye benziyor buradan :D

Ben hala Dick'in iyi hoca olduğunu düşünüyorum. Umarım fb yollar.

Yarın yenelim ondan sonra seviniriz.

Özete baktim da iki penalti da sacma sapan . Bunlar nasil penalti lan ?

Geri
Üst Alt