16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Yemin ediyorum bu kadar mal olunmaz.

Resmen Fenerbahce gibi olma yönünde hizla ilerliyoruz. Böyle önemli virajlarda hep inisyatifi kullanip winner olarak tanimlandirirdik kendimizi.

Bur Dursun denen sümsük lanetli ugursuz herif geldiginden beri hic bir isimiz iyi gitmiyor. Defol git ulan Yagli surat, aslinda insanlarin görünüsü ile dalga gecmem elestirmem ama sen hic bir sekilde baskanlik koltuguna yakismiyorsun ne görünüsün ile ne de yaptiklarin ile. Defol git lan defol git serefsiz.

O winnerlık final winnerlığı konunun onla bir ilgisi yok da,yönetimi de hocası da defolup gitmeli bir an evvel yeter artık.

Bildiğin içim yanıyor ve bunu engelleyecek bir ışık bile yok.
Lanet gelsin hepsine

SARI-KIRMIZI!

tolga bizde ancak yedek dmc olur.

takimin zaten en buyuk problemi bu.

takimda bir ton maksimum yedek olmasi gereken hatta bazilarinin kulupte bile olmamasi gereken adam ilk 11 oynuyor.

semih, hakan, sabri, tolga, cenk, ahmet, ched, selcuk, eren, vs. (bitmiyor masallah bitmiyor).

Esporda bile eziliyoruz bu yonetım acilen degısmeli!

Eren Derdiyok: "Üzüldük ama başımızı kaldırıp yola devam edeceğiz. Maraton uzun."

sen hangi yüzle konusuyon

Eren Derdiyok: "Kötü başladık. Kornerden iki gereksiz gol yedik."

Eren Derdiyok: "Son dakika bir golümüz verilmedi. Daha sonra da bir tane net gol kaçırdım."

Eren Derdiyok: "Bu tür maçlarda her oyuncunun isteği %100 olmalı. Goller de moral bozdu. Üzücü bir durum, ayrıca sayılmayan golde faul yok"

Eren Derdiyok: "Üzüldük ama başımızı kaldırıp yola devam edeceğiz. Maraton uzun."

Satın takımı büyük bir sponsoru...Başka çare yok

Eren Derdiyok: "Son dakika bir golümüz verilmedi. Daha sonra da bir tane net gol kaçırdım."

Eren Derdiyok: "Bu tür maçlarda her oyuncunun isteği %100 olmalı. Goller de moral bozdu. Üzücü bir durum, ayrıca sayılmayan golde faul yok"

kelini s

sorun top yapacak oyuncu yoktu iste kötü oynamamizin nedeni bu ikitane kütügu koyarsan yan yana olacagi bu.
de jong defansif orta saha olarak yeterli hele böyle ligde bizim savunma degil oyunu yikmamiz lazim rakibin üstüne bu
maalesef de jong tolgayla olmaz iste.
ama oyuncu cok iyi oynayan td müz varya iste.
bugün biz yürüyerek kaybettik abi kazanmak için tek bir ihtimal vardı oda sneijder ve onun isyanı ama oda sakat

onun dışında bugün josue falan en fazla top yapardın ama ileride yürüyerek dolaşan adamların oldukça basıp ikinci topları almayan adamların oldukça josue dünyaları yaratamaz ki adam girdi 15-20 dakika sahada varmı yok mu belli değildi ne zaman kayseri geri çekildi biraz ısırmaya başladık josue girdi işin içine

üstüne birde kaçıncı sefer bilmiyorum artık yan topta izleyen bir semih boşu boşuna kafa topuna çıkıp kaçıncı sefer ıskalayan bir hakan balta

kendi sahanda açık oynayan bir takıma karşı josue olmadanda kazanırsın ama mücadele edersen

Riekerink: "Liderle farkı kapatmak için önemli bir şanstı. Çok kötü bir sonuç oldu bizim için."

he bi sen eksiktin

Riekerink: "2 tane duran toptan gol yedik. Şanssızlık denilebilir ama şanssızlığın dışında ilk yarıda agresifliğimiz eksikti."

20 golün 12 si kafa golü ne sanssizligi mis bu be adam

suç sende değil suç babanda

Aspor'u açın da Erman Toroğlu'nu dinleyin adam o kadar güzel anlatıyo ki kornerlerde stoperlerin nasıl savunma yapması gerektiğini.Bunları bilmeyen adamlar futbolcu oluyo işte.

Geri
Üst Alt