16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

JOR: "Duran toplarda adam adama oynadık goller yedik. Alan markajına döndük biraz düzeldi durum. Ama boy olarak kısa bir takımız."

Ahmet i ben mi transfer ettim

Rezillik ya şampiyonluj gitti arkadas artik bjknin 3 yilzduzi takisini izleriz mayista

Bir zamanlar
Ujfalusi, Eboue, Riera, Melo, Sneijder Drogba vardı... :((((

article-2583030-1C604CA900000578-552_634x451.jpg

İşte TD farkı bu..

Bunu soyleyince bu forumda anlamayanlar vardı, şimdi görmüşlerdir..

Bir Riekerink denen zavallı adama bak, bir de Sergen Yalçın denen uyanık, zeki bir taktik ustasına bak..

Helal olsun.. Feneri de, kupada Gençleri de, bugun bizi de hakkıyla yendi..

Biz de TD olmadığı için daha çooookkkkk ahhh vahhhhh cekeriz.

UEFA ve Super Kupa almış takımın başında futboldan anlamayan bir TD var. Yazık..

"Mevcut kadroda bütün iyi oyuncular Aysal tarafından aldını..."

Sedece istifa haberini duymak için forumda kalıyorum ve televizyonu açtım.
Bir umut işte!

Biz burada Fener bizim önümüzde bitirir ligi derken benle taşak geciyordu bazıları. Fenerin defans hattı bizimkini top diye oynar. Yine iddia ediyorum bu sene Fener ligi bizim üzerimizde bitirecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lan yüzsüz p.ç ne anlatıyon

istifa et istifa
Yahu bir halt yiyen adamın tvye çıkıp yediği haltı gayet normalmiş gibi anlamasından bıktım bu ülkede.

Yöneticisinden futbolcusuna siyasetcisinden vatandaşına kadar aynı hiç değişen birsey yok.yabanci adam bile böyle yüzsüze evriliyor

sent by note 7 #fireinthehole

zaten takim ipte yuruyordu bugun net havluyu atmis bulunuyoruz.

kimse bejekeyi yeneriz numarasi filan yapmasin.

yensen ne olacak. gidicen antepe kasimpasaya filan puan birakacan.

baskani olmayan, yonetimi olmayan, hocasi olmayan, futbolcusu olmayan, taraftari olmayan kulup zaten bundan iyisini yapamaz.

su ana kadar sadece muslera, sneijder, bruma ve o forma getirdi buraya kadar.

Bir zamanlar
Ujfalusi, Eboue, Riera, Melo, Sneijder Drogba vardı... :((((

article-2583030-1C604CA900000578-552_634x451.jpg

Bunlar varken de yabancı sınırı vardı, bir arada oynayamıyorlardı, mutlaka birileri kesik yiyordu. Şimdi ilk 11'de sınır yok, ama kimlerin olduğu ortada. Büyük takım özelliğimizi yitirdik gibi artık ama esas korkum büyük kulüp özelliğimizi de yitirecez bu şekilde giderse.

Geri
Üst Alt