16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

3/3 yaparsak dogru yoldayiz demektir ben olumsuz yorumlara devam edeyim sen ise gunes toplamaya devam et bizim icin ,bu oneri daha mantikli bence ������

Öyle bir algı var ki sanki 10 puan falan gerideyiz ben hayal satıyorum millete,bu hafta kazanırsak alt tarafı 2 puan olacak.Siz duygusal davranıp yönetim-Riekerink nefretini bunun önüne koyuyorsunuz.Kendimizle yarışsak haklısın,ancak rakiplerde iş yok.Hakem kollamasa Bjk'nin en az 7 puan eksisi olurdu.

Öyle bir algı var ki sanki 10 puan falan gerideyiz ben hayal satıyorum millete,bu hafta kazanırsak alt tarafı 2 puan olacak.Siz duygusal davranıp yönetim-Riekerink nefretini bunun önüne koyuyorsunuz.Kendimizle yarışsak haklısın,ancak rakiplerde iş yok.Hakem kollamasa Bjk'nin en az 7 puan eksisi olurdu.
Sahsen nefret etmem futbol ozelinde kimseden lakin Riekerinkin takima birsey katamadigi ortada ,takimi tasiyacak lider karakterli oyuncuda olmadigi icin isimiz zor halen, basimizda hoca olsa bende senin gibi dusunebilirdim yada isyan eden 3-5 oyuncu.

Kayseri, Rize ve Beşiktaşı yenersek bu takım her zamanki gibi havaya girer ve rakipler de kabullenir bunu bence.

Beşiktaşa atacağımız tokat ile feleklerini şaşarıracak namussuz şikeciler, ilk tokatı Fener den yediler zaten. Biz ölümcül vuruşu yapmalıyız. Yeter ki Kayseri ve Rize yi kazasız belasız geçelim, iyi futbola falan da gerek yok 1:0 olsun bizim olsun yeter.

Rize de yenilirsek büyük darbe olur bence, o deplasman önemli. Yıllardır hep puan bırakıyoruz, bu sefer kazanırsak bal gibi gelir.

Sahsen nefret etmem futbol ozelinde kimseden lakin Riekerinkin takima birsey katamadigi ortada ,takimi tasiyacak lider karakterli oyuncuda olmadigi icin isimiz zor halen, basimizda hoca olsa bende senin gibi dusunebilirdim yada isyan eden 3-5 oyuncu.

Nefret derken istememe yani adına ne dersen de işte,anladın ne demeye çalıştığımı.

Bence de bostan korkuluğu gibi izliyor kenarda maçları,ancak şu an da yapacak pek bir şey yok.

Muslera,Sneijder,Bruma?

Benim anlamadığım Rize maçından niye bu kadar korkuluyor, Rize gibi leş bir takımı rahat yeneriz.

şampiyonluk resmen bizim elimizde ulan birazcık adam gibi yönetilse kulüp ve takım gerisi gelecek ama rüya işte. herşey musleranın eline sneijderin ayağına brumanın driblinglerine bağlı
da yönetici yönetici değil td td değil. zor.
sarper kahırlıyım beni ikna etmeye çalışma.uyucam zaten birazdan

X/1 veya 1/1 olur başka sonuç çıkmaz. İphone 7 Plus 256GB satılıp basıldı.

Bu maçı hayati maç olarak gören taraftarın psikolojisi sezonu özetliyor zaten.. Çıkıp çat çat koyup geçeceksin bunları da yenemiyorsan dükkanı kapat zaten ,üstdeki hiçbir rakibini yenememişsin.. sorun o maçlarda..

Son düzenleme:
Arkadaşlar önümüzdeki hafta ligdeki beceke-akhisar maçı seyircisiz mi olacak yoksa önümüzdeki sene kupa maçında mı çekecekler cezalarını ? Şenol sanırım tribündeymiş karabük maçında. O ligde cezasını çektiğine göre takımda ligde çeker değil mi ?

Arkadaşlar önümüzdeki hafta ligdeki beceke-akhisar maçı seyircisiz mi olacak yoksa önümüzdeki sene kupa maçında mı çekecekler cezalarını ? Şenol sanırım tribündeymiş karabük maçında. O ligde cezasını çektiğine göre takımda ligde çeker değil mi ?

Ben ligde çekecekler diye biliyorum.Bir puan kaybı daha gelse de derbiye önlerinde çıkma şansımız olsa ne tatlı olur. :D

kweuke sarı kart sınırındaymış yarın rize maçında forumu toteme davet ediyorum

Antu'dan geliyorum 3 maçı almamız halinde şampiyon olacağımız yönünde fikir birliğine varmışlar.

Olm yanlış yazmışım maç kayseride sanıyordum kuponu iptal ettirdim :o

X/2 veya 2/2 olur düz hesap isteyenler 2 oynasın.

Geri
Üst Alt