16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

ahmet tolga ve rodrigues 11de olmayacak amsterdam köylüsünü tanıyan biri zaten bunu biliyor artık.

22856.jpg

Bana göre olması gereken 11

1)Kayserispor soldan iyi geliyor Yasin-Sarbi çıkarsa sağ kanadı parçalar kayseri-Garry önlü arkalı çalışır Semih defans yapar Varela-Erkan'ı kapatabiliriz öylece
2)Yasin_Poldi çıksın forvetde Poldi top kullanır SF olarak Yasin daha topsuz koşular filan yapar defans arkasına
3)Bruma*Linnes sol tarafta artık sabitlememiz gerekiyor hücum olarak sağlam olur sol kanat Levent & Güray / Linnes & Bruma eşleşmesi %100 bizde
4)Ahmet & Hakan / Welliton hani güven vermiyor pek Welliton sorun çıkarabilir
5)Kayseri büyük ihtimalle Rotman & Lawal & Deniz ortasahasıyla çıkar maça Tolga-De Jong'da yapabiliriz mücadele anlamında başa çıkabilmek için

ali naci küçük‏ @nkucukk
Yarın Kayserispor maçına Josue yedek başlar, Garry Rodrigues ise Galatasaray forması ile ilk kez 11'de görev alır...

22856.jpg

Bana göre olması gereken 11

1)Kayserispor soldan iyi geliyor Yasin-Sarbi çıkarsa sağ kanadı parçalar kayseri-Garry önlü arkalı çalışır Semih defans yapar Varela-Erkan'ı kapatabiliriz öylece
2)Yasin_Poldi çıksın forvetde Poldi top kullanır SF olarak Yasin daha topsuz koşular filan yapar defans arkasına
3)Bruma*Linnes sol tarafta artık sabitlememiz gerekiyor hücum olarak sağlam olur sol kanat Levent & Güray / Linnes & Bruma eşleşmesi %100 bizde
4)Ahmet & Hakan / Welliton hani güven vermiyor pek Welliton sorun çıkarabilir
5)Kayseri büyük ihtimalle Rotman & Lawal & Deniz ortasahasıyla çıkar maça Tolga-De Jong'da yapabiliriz mücadele anlamında başa çıkabilmek için

1. lig'de ilk 2'ye girer bu kadro galiba.

Ilk 11 deki mal ve gerizekali futbolcu adetini az tutarsak rahat bir galibiyet aliriz. Yok bol kepce eldeki bütün gereksizleri oynatirsak kendi ayagimiza sikarak maci zora sokariz.

Semih mümkünse uzak dursun bu formadan!
Sabri banko ilk 11 başlar, linnes de sol bek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşte reis şöyle birşey var son maçlarını izledin mi Kayseri'nin bilmiyorum ama Erkan-Varela baya sağlam hücum yapıyor uyumlu olarak
Yasin-Sarbi ile çıkarsak deşerler bizim sağ kanadı Yasin zaten sağ kanat olarak etkisiz bari ortada topsuz koşular filan yapsın dedim Garry daha önlü arkalı çalışıyor Semih'de Sarbi'den iyi defans yapıyor şimdi Sarbi oynamasında Cavanda bile oynasa olur orda

SON DAKİKA.. Sneijder ve Carole'den sonra Selçuk İnan da Kayseri maçının kadrosunda yer almadı.. Eren Derdiyok ise kadroda..
Selçuk İnan'ın durumu ciddi değil.. Teknik kadro riske etmek istemedi..

Nevzat

SON DAKİKA.. Sneijder ve Carole'den sonra Selçuk İnan da Kayseri maçının kadrosunda yer almadı.. Eren Derdiyok ise kadroda..
Selçuk İnan'ın durumu ciddi değil.. Teknik kadro riske etmek istemedi..

Nevzat

Şükürler olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

__________Muslera___________
Sabri___Semih__Hakan___Linnes
______de Jong___Tolga_______
___Yasin___Bruma___Garry___
__________Podolski__________
Sanırım böyle oynayacağız umarım yenerizde bu haftadan karlı çıkarız.

Ulan Besiktas macina kadar adam gibi top oynayip 2 maci da almazsaniz yaziklar olsun sizin gibi futbolculara.

Bu sansi tepen sampiyon mampiyon da olmasin zaten. Bir tek Basaksehir'in puan kaybetmesi eksik, muazzam bir hafta olabilir bizim icin.

bu sezeonki kader maçlarımızdan biri...

inşallah kazanırız 30.000+ taraftar bekliyorum bjk'nin ve fb'nin puan kaybından sonra, ayrıca başakşehir'in de puan kaybetmesi muhtemel.

Başarılar Galatasaray kalbimiz seninle.

PAF takimla ciksak bile kazanmamiz lazim, bahaneler bitti, cikip saha'ya alicaksiniz o puanlari.

Koyup geçeriz şampiyonluk maçımız

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt