- 27 Ocak 2010
- 140.047
- 106.525
- 5.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bas bas paraları beineBeyler şu an digitürk online işlemlerdeyim, eğer onaylarsam 1 ay sadece Gs maçları faturama ek +31.5 tl olacak Fb ve Bjk dahil paket ise faturama ek 36.5 tl olacak, sizce alayım mı bu ay için ne diyonuz, şampiyonlugun ciddi adayı olduk alasım var yav fikir verin
Bira mı o?
Bence almalısın.
bi sus maç daha başlamadı ama maç ile ilgili bilgi almaya çalışıyorumUmarım burda mac sonu küfürler yerine sevinc mesajları görürüz...
bi sus maç daha başlamadı ama maç ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum
yok vakit kalmadı daha sucuk yapıcamKenan bey cok gerginsiniz bi hava alın isterseniz
iyi güzelde benim anlamadığım bişey var burası forum bu konuda her ne kadar arkadaş agresif olsada kim oynuyor oynasın konusu gayet tabi konuşulabilir
asıl benim anladığım forumda bazen bir konu hakkında çok yazılıyor diye rahatsız olanlar.
forumda zaten yazmak gerekli tamam bazen konu uzuyor ama rahatsız oluyorsan engellersin geçer gidersin
Maç konusunda kim oynuyor oynasın konusu yerine yemek tarifi mi verelim
yok vakit kalmadı daha sucuk yapıcam
Sergen atıldı yabancı madde kalmadıLütfen yabanci madde atmayalim
Lütfen yabanci madde atmayalim
Kayseri den korksaydık pastırma yemezdikkayseri çok tehlikeli takım oldu dikkatli olmamız lazım. mücadele gücümüz çok yüksek olmalı bugün