16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Liverpool Tottenham maçını tekrardan izledim şimdi hakem Liverpoolun penaltısını çalmamış elle oynama pozisyonunda

İşte o penaltı defans oyuncusu sıçrıyor ve kollarını bayağa bir açıp aksiyon alanını genişletiyor kendine avantaj sağlıyor

Umarım saçma sapan bi puan kaybı yapmayız.Şampiyonluk yolunda çok kritik bi maç.Zor maç olacaktır ancak altından kalkmalıyız eğer şampiyonluk istiyorsak.mıy mıy futbol yerine ilk dakikadan itibaren ısıran bi takım olmalıyız ki tolga-de jong ikilisi bunu yapabilecek kapasitedeler.kanatların da savunmaya yardım etmesi gerekiyor tabi ki. ön alanda yapacağımız presle topu kapıp hızlı oynarsak rahat bi galibiyet alırız.

Sen git gel, görüşürüz
Tenhada aşkı bölüşürüz
Biraz senden, biraz benden
Kalanlardan bölüşürüz

:gsbayrak:

Şimdi beni iyi dinleyin, iyi tercüme et sen de. Biz buraya şova gelmedik. O şovu tribünde yapıyorlar. O bakan, öteki milletvekili, o şov orada yapılıyor, burada yok. Siz Galatasaray takımının tarihine kupa kazandıracaksınız. Kendi futbol hayatınızda da bir kupa şampiyonu olun. Nedir bu haliniz? Maça çıkıyoruz, Kupa finaline ! Tam bir buçuk gündür size seslenmiyorum, hala burada aynısınız. Siz böyle mi geldiniz bu yerlere? Ciddiyetinizi koruyarak geldiniz. İnşallah beni yanıltırsınız. Oradaki de şov, bizim işimiz değil; bizim işimiz top oynamak. Kendinize gelin buradan sahaya kadar, başarılarınıza bir yenisini daha ekleyin. Size yakışan budur. Büyük unvan sahipleri, büyük takımlara yakışan budur. O ciddiyetle her takımı ciddiye alarak ve en az Leeds maçı kadar, Arsenal maçı kadar koşarak, çünkü tarihe bir kupa daha kazandıracaksınız. Göreyim benim takımımı, Allah yardımcınız olsun.

Şimdi beni iyi dinleyin, iyi tercüme et sen de. Biz buraya şova gelmedik. O şovu tribünde yapıyorlar. O bakan, öteki milletvekili, o şov orada yapılıyor, burada yok. Siz Galatasaray takımının tarihine kupa kazandıracaksınız. Kendi futbol hayatınızda da bir kupa şampiyonu olun. Nedir bu haliniz? Maça çıkıyoruz, Kupa finaline ! Tam bir buçuk gündür size seslenmiyorum, hala burada aynısınız. Siz böyle mi geldiniz bu yerlere? Ciddiyetinizi koruyarak geldiniz. İnşallah beni yanıltırsınız. Oradaki de şov, bizim işimiz değil; bizim işimiz top oynamak. Kendinize gelin buradan sahaya kadar, başarılarınıza bir yenisini daha ekleyin. Size yakışan budur. Büyük unvan sahipleri, büyük takımlara yakışan budur. O ciddiyetle her takımı ciddiye alarak ve en az Leeds maçı kadar, Arsenal maçı kadar koşarak, çünkü tarihe bir kupa daha kazandıracaksınız. Göreyim benim takımımı, Allah yardımcınız olsun.
ağrı kesici dokunmuş galiba

Son on dakika,olm adam gibi oynayin ,mac sonunda adami manyak etmeyin evde teror estiriyorum sonra

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ligi tanıyan hoca tatavasını gram sevmiyorum da şu maça klasik Gerets dönemindeki ofansif orta sahalı 4-4-2 sistemiyle bile çıkardık. Maç başlarında gol atamazsak bu maç kilitlenir. Şurada ligi tanıyan veya rakibi hakkında bir zahmet araştırma yapan bir adam olsa gerçi araştırsa da yorumlama yeteneği yok adamın da, heriflerin 10 numarası normalde ön libero oynuyor, forvetleri Umut. Zaten yarı sahayı komple boş bıraksak bizim kaleye kadar topu süremez, sürse de muhtemelen atamaz. Adamın tek gol atma ihtimali ceza alanında karambol olacak bu da topu dürtecek. Bi tane Varela var kontrol edilmesi gereken. Rahatta yenebiliriz ayrı konu ama şu maça daha ofansif çıkılırdı. Tabi maça çok önde basarak başlatırsa ayrı ama hiç sanmıyorum.

Geri
Üst Alt