16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Bunu aliriz da Rize maci cok zor yaw.Rize'yi alirsak bjkye de cakariz.Alamazsak bjk maci ortada olur.

Şampiyon olmak gibi bir ihtimal varsa

Beşiktaş
Antalyaspor (D)
Trabzonspor (D)
Başakşehir (D)
Fenerbahçe

maçlarında en az 11-12 puan çıkarmalıyız. Antalya ve Trabzon en zor 2 maç burada. Başakşehir maçı o haftaya geliş şeklimize bağlı olarak yenilmeyeceğimizi düşündüğüm bir maç.

maça gitme İmkanı olan Tüm GALATASARAYLILAR ARENAYAA :cimbombom:

Pazar günü ilk defa gidiyorum arenaya bakalım bi sıkıntı çıkmazsa. Uğurlu gelirim inşallah

Eren kesin olarak oynamayacak mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu futbolcular taraftarın inandığının %20'si kadar inansın mücadele etsin şampiyon oluruz tereddütsüz.

Ulan şu maçı yenelim

Birde Kasımpaşa bir sürpriz yaparsa Başahşehir'e karşı tadından yenmez şaka maka 44-42-42 olur puan durumu Bjk maçı sonrasi zirveye konabiliriz biranda

tarftar doldursun bu maci. Takim da adam gibi oynasin ve Sneijderin yoklugunu hisettirmemeye calissin

Kayseri maçı şampiyonluk havası
Rize deplasmanı rikerink istifa
Bu takımın sorunu başka
Şampiyonluk ümitlerimiz 1 deplasmanda yok oluyo

TapaTalK

Kayseri maçı şampiyonluk havası
Rize deplasmanı rikerink istifa
Bu takımın sorunu başka
Şampiyonluk ümitlerimiz 1 deplasmanda yok oluyo

TapaTalK

Bu sene deplasmanda o kadar da kötü değiliz,Karabük maçı oldu bitti artık önümüze bakmalıyız.Ona bakarsak Gençler ve Konya deplasmanlarında da kazandık öyle böyle.

Adim adim hedefe Sarper

Kim olursa olsun başta,daha 14 hafta varken bu hafta kazanmamız halinde fark 2'ye inecekken,içerde daha bunlarla maçımız varken pes etmeyi hiç anlayamıyorum.Tamam biz kötü yönetiliyoruz da ona rağmen buradayız yani bir düşünmek lazım.Şampiyonlukta rakiplerle yarışıyoruz kendimizle değil neticede.Ortada pollyannalık falan yaptığımız bir durum da yok aslında,bizim bahsettiğimiz gayet normal bir olasılık.Şampiyon olacağız bu sezon,futbolcular taraftarın inandığının %20'si kadar inansın kesin şampiyonuz.

Sezonun en kritik maçı gözümde, bu maçı ve Rize maçını alırsak şampiyonluk yolunda önümüzde kimse duramaz. Puan kaybedersek de yarıştan koparız.

bu sene şampiyonlugu verirsek tamamen hollandalı köylünün yüzünden verecez başka sebebi yok

Sezonun en kritik maçı gözümde, bu maçı ve Rize maçını alırsak şampiyonluk yolunda önümüzde kimse duramaz. Puan kaybedersek de yarıştan koparız.
Rizeye puan kaybederiz .

Nazifde mac sonu hala yarisin icindeyiz der,
Riekerinkde takimimdan memnunum tarzi hiyarca aciklamalarda bulunur.

derbiye kadar puan kaybı olmaz.

Başakşehir de bu hafta ya da haftaya puan bırakacak

Geri
Üst Alt