16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Yarın bütün gözler bu maçta
Fenerlisi bjklisi sergenin apış arasını yalayacak durumda hiç şüphesiz.

TapaTalK

Hafta her açıdan mükemmel geçiyor, tatsızlık yaşayacağımız o kadar bariz ki.

{taptap}

Sonuç belli ama skor veriyorum 1-6

SON DAKİKA.. Sneijder ve Carole'den sonra Selçuk İnan da Kayseri maçının kadrosunda yer almadı.. Eren Derdiyok ise kadroda..
Selçuk İnan'ın durumu ciddi değil.. Teknik kadro riske etmek istemedi..

Nevzat

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh

Basaksehir bizden önce oynuyormus. Onlar da Kasimpasa da berabere kalsa cok güzel olacak.

Titreye titreye ölecekler biz Kayseriyi yenersek. Bir de Rize deplasmanini kazasiz belasiz gecersek Besiktasli ezik gerizekalilar resmen altina yapar derbiden önce.

Bu saatten sonra
taktik maktik yok, bam bam bam!

Şaka maka biranda çok çok önemli oldu maç yav

Carole-Selçuk-Eren filan önemli değilde ah keşke Sneijder olsaydı yav

Basaksehir bizden önce oynuyormus. Onlar da Kasimpasa da berabere kalsa cok güzel olacak.

Titreye titreye ölecekler biz Kayseriyi yenersek. Bir de Rize deplasmanini kazasiz belasiz gecersek Besiktasli ezik gerizekalilar resmen altina yapar derbiden önce.

Berabere biter Kasımpaşa-Başakşehir maçı.3 rakip de puan kaybı,biz de kazanırsak süper kârlı kapatmış oluruz haftayı.Bursa maçını izledim,Bursa bir cacık oynamadı çok kazma ve yeteneksiz bir takım.Fener bu maçı bile alamadıysa onların pilleri bitti artık Fener'den çekinmeye gerek yok.

1.Beşiktaş-44
2.Başakşehir-43
3.Galatasaray-42
4.Fenerbahçe-36

Fena değil bence bu tablo.

SON DAKİKA.. Sneijder ve Carole'den sonra Selçuk İnan da Kayseri maçının kadrosunda yer almadı.. Eren Derdiyok ise kadroda..
Selçuk İnan'ın durumu ciddi değil.. Teknik kadro riske etmek istemedi..

Nevzat

Gönlümüz razı olmaz Allah rızası için iyice dinlendirin parası neyse verin bir tatile filan gönderin Mayıs ayına kadar

Çok iyi mücadele edip 3 puanı almalıyız ve gövde gösterisi yapmalıyız.Ruhsuz futbolcu görmek istemiyorum yarın.

Fenerbahçe kötü oynayan bir Bursaspor karşısında iki puan bırakmış.

Beşiktaş gene üç puan bırakmış.

Başakşehir belki puan bırakacak yarın.

Eğer bu maç kazanilmazsa şimdiden söyleyeyim sovmedik ne yönetim bırakırım ne riekerink ne de futbolcu.

Hakem makem yok bam bam bam 5-0 kazanacağız bu maçı başka yolu yok.

22856.jpg

Bana göre olması gereken 11

1)Kayserispor soldan iyi geliyor Yasin-Sarbi çıkarsa sağ kanadı parçalar kayseri-Garry önlü arkalı çalışır Semih defans yapar Varela-Erkan'ı kapatabiliriz öylece
2)Yasin_Poldi çıksın forvetde Poldi top kullanır SF olarak Yasin daha topsuz koşular filan yapar defans arkasına
3)Bruma*Linnes sol tarafta artık sabitlememiz gerekiyor hücum olarak sağlam olur sol kanat Levent & Güray / Linnes & Bruma eşleşmesi %100 bizde
4)Ahmet & Hakan / Welliton hani güven vermiyor pek Welliton sorun çıkarabilir
5)Kayseri büyük ihtimalle Rotman & Lawal & Deniz ortasahasıyla çıkar maça Tolga-De Jong'da yapabiliriz mücadele anlamında başa çıkabilmek için

Enes kadrona ve argumanlarına tamamen katılıyorum. Mevcut durumda boyle cıkmalıyız ama JOR De Jong ve Sabri'den vazgecmez. Hatta sakatlığı gectiyse Selçuk da oynar.

Geri
Üst Alt