16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Bu macta iki kisilik kosmayan, her top icin mücadele eden bir Galatasaray olmazsa sahada ve puan kaybedilirse sahsen utanc duyarim taraftar olarak. Futbolcularinda böyle düsündügünü ümit ediyorum.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

SON DAKİKA.. Sneijder ve Carole'den sonra Selçuk İnan da Kayseri maçının kadrosunda yer almadı.. Eren Derdiyok ise kadroda..
Selçuk İnan'ın durumu ciddi değil.. Teknik kadro riske etmek istemedi..

Nevzat
teknik kadrodan uzun zaman sonra bir haftalık olsada sonunda doğru bir karar

adaletsizlik çok üzüyor bu hafta tolga ve linnes muazzam oynasa da haftaya yerlerine carole ve selçuk oynayacak Galatasaray'daki en büyük sorun bu

Çok zor bir maç olacağı aşikar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olmamali iste. Yarin üst düzey motivasyonla bu maci kolay gecemiyorsak kulübü kapatak.
Yok sunlar eksik bunlar eksik, Kayseri formda gibi bahanelerde sökmez yarin.

Besiktas ve Fener puan kaybetmis.
Bizim kadronun maliyeti ve futbolculari bireysel Kayserisporun cok üstünde.
Yarin motive olup Kayseriden fazla kosup, maci daha cok istemiceklerse hepsi zorla bu kapinin disina atilmalidir.

Olmamali iste. Yarin üst düzey motivasyonla bu maci kolay gecemiyorsak kulübü kapatak.
Yok sunlar eksik bunlar eksik, Kayseri formda gibi bahanelerde sökmez yarin.

Besiktas ve Fener puan kaybetmis.
Bizim kadronun maliyeti ve futbolculari bireysel Kayserisporun cok üstünde.
Yarin motive olup Kayseriden fazla kosup, maci daha cok istemiceklerse hepsi zorla bu kapinin disina atilmalidir.

Kadromuza güvenmediğimi daha önce de defalarca belirttim.Hiçbir sonuç supriz olmaz benim için

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadromuz iyide olsa bu kadar aşırı özgüven futbolcularda olmamalı. En nihayetinde süper lig takımı kayseri maç zorada girebilir.. güç belada kazanabiliriz.. tabi gönlümüzden geçen iyi oyun ve net bir galibiyet umarız öyle olur..

Kayseri devre arası transferleri ile ciddi tehikeli takım haline geldi,fenere yaptıkları gibi hucüm yapmaya çalışırlarsa patates ederiz.Genelde bu tarz takımlar Sneijder'i durdurma üzerine plan kuruyor onun olmayışı hem avantaj hem dezavantaj Bruma'nın Yasin'in falan bencillik yapmamaları lazım

Şu yönetimi anlamıyorum böylesi anadolu maçlarında bari biletleri 20-30-40-60-80-100 TL yap ki stadı doldur şöyle bir hesap yaparsak kayseri maçında ortalama 1 bilet 100 TL varsayalım 15 bin bilet satılacak ortalama 1 bileti 50 TL yap ki 30 bin kişi geldiğinde de aynı parayı kazan hem de stad dolarsa ambians baskı oluştur

Hatırlarsanız en ucuz bilet sanırım Rize ve Antalyaspor maçlarındaydı o maçlarda ciddi taraftar sayılarına ulaşmıştık daha sonra trabzon maçında tekrardan yükseltmişlerdi bu ülkede askeri ücret 1500 TL adam çocuklarıyla Arena da 2 maça gitmek istese ortalama en ucuz bileti alsa dahi 250-300 TL para yapar ki o kadar ulaşım güçlüğüne rağmen hiç gitmek istemez şöyle 20-30-40 TL den başlasa belki her maç full stad oynayacağız

Hadi bilet parasını geçtim de şu ulaşım sorunu çözülse taraftar sayısı gene x2 olacak ama hala stadın tapusunun bize geçmesini bekliyoruz söz de 2-3 hafta önce 2 güne geçiyordu

Tek temennim umarım yarın Kayseri maçında taraftarlara takımımız güzel bir maç sunar ama rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum hem de rakiplere göz dağı vermek gerekiyor:hat:

Muslera
Cavanda Chedjou Hakan/Koray Linnes
Bruma Jong Tolga Rodrigues
Yasin Podolski

7d090f57653eed5969f02e2748cef73a.gif

Nando
Sarbi Semih Hakan Linnes
Tolga De Jong
Yasin Bruma Gary
Poldi

Taktik maktik YOK. Ahh Sneijder Ahhhhh... Yarin O motivasyonla tecavuz ederdi Gayseriyi

Sezonun en önemli maçı. Oyuncular durumun ciddiyetinin farkındaysa koyar geçeriz.

Muslera Sabri Semih Hakan Linnes De Jong Tolga Yasin Bruma Rodrigues Podolski

Kadro.

Geri
Üst Alt