16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

paşa 4 atmışken "taktik maktik bam bam bam". Koyup geçeriz gibime geliyor bir anda balına havaya girdik.

5e797f763a934543d0b5ec6f7c595b9d.jpg

b81b7b4829cd238ecec11edb5e36a2e2.jpg

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana özelsin aşkım
Bana özelsin aşkım
İlacı sensiz aşkın
Tanırsan çor seversin
Bana özelsin aşkım
Bana özelsin aşkım
Her halinle güneşten
Hatta benden güzelsin

Cok rahat alicagimiz mac oyle bir hal aldiki olum kalim macina dondu bir anda ilk 30 dk gol bulamazsak strese girersek sikinti olucaktir. Ama sergen acik oynatacaktir bence rahat alicaz haydi aslanlar

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resmen ligin kader maçı haline döndü 48 saat içinde.
4-4-2 oynayalım iyi de hiç oynamadı ki bu takım bu düzende? Saçmalarlar ise daha
Büyük sıkıntı olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kayseri defans olarak çok kötü,biz hem Arena atmosferi hem de forvet hattımızla rahatlıkla 2 gol atarız.

Asıl sorun defansta. Önde çok hızlı adamları var, bizim vasat 4lü burada çok zorlanırız.

~20-25 bin taraftar gelir max

hollanda köylüsünn olması ve asıl wesleyin olmaması en büyük dezavantaj wes olmayınca pas atacak adam kalmıyor resmen

levent el atsa kadroyada garry ve ahmeti 11de oynatsa

Haftaya bak ya.

Kuslar birbirine girdi cezalar yagdi, kargalarin vodafon balonu patladi.
Biz deplasmanda Barcaya girdik.
Dacka Ülkere dösedi
Karabük ve Bursa gecen haftadan angry olan kuslari iyice angry birdse cevirdiler.
Pesinden Pasa Basaksehiri dörtledi.
Selcuk yok.

Bu maci farkli alirsak hayatimin en mükkemmel taraftarlik haftasi olacak nerdeyse.

Ha Antalyada simdi alsa keske ve kuslari arkadan iyice sikistirsa. Cokmu istiyorum ne?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Son düzenleme:
Beni en cok düsündüren Sneijder'in yoklugu, o olmayinca adam akilli atak yapamiyoruz önde tikanip kaliyoruz.

isterse hakem 10.dakikada iki kırmızı iki penaltı göstersin yine de almamız gereken maç , stadın yıkılması lazım .

resmen şampiyonluk maçı !

Yalniz Basaksehirede acidim la. Haftayi lider bitirecekken 4 farkli yenilip 3. olacaklar alirsak

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt