16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Kayserispor XI: Ahamada, Hakan, Mabiala, Kana Bıyık, Güray, Erkan Kaş, Rotman, Lawal, Varela, Deniz, Umut Bulut.

Yasin bruma garry
Bunların hepsi top geldikçe oynayan adamlar gidip topu alıp pozisyon yaratacak adamlar değiller.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

El mecbur. Kreatif orta saha eksikligimiz var. Josue o bölge icin alindi ama kimse kusura bakmasin salak herifin teki 10 numara oynayacak hali yok.

Ben olsam Poldi'yi 10 numaraya atar önüne Sinan'i koyardim. Belki ilk bakista mantiksiz gelebilir ama bu ikisi cok iyi anlasiyor ve mac icinde dönem dönem ikili forvet gibi oynayabilirler. Eren cok sönük kaliyor ileri ucta.

Rodri-Yasin-Bruma ile hareketlilik yaratma düsüncesindedir Riek bence. Bugün en önemli etken Tolga'nin nasil geri dönecegi bence. Eger bekledigimiz Tolga gibi dinamik ve hareketli olursa bu cok iyi olur, büyük bir arti katar oyunumuza.

C4eRaGUWYAEQr0q.jpg

Yıl 2017 olmuş hâlâ takımlarında De Jong gibi şişmiş, futbolu 20 metrede oynayabilen orta sahaları görmek isteyenler var, şaka gibi.
Real Madrid de zaten salaktı, orta sahasında Kroos ve Modric'i oynatıp "ayy benim orta saham ne kadar dirençsiz, sert girmeyen oyuncularla kurulu oldu" diye düşünemeyecek kadar değil mi?

Kayserinin orta saha guclu tolga de jong daha mantikli bence cift forvet daha mantikliydi ama ne olursa olsun kim oynarsa oynasin bu maci kazanmasi gerek.

de Jong kapakları takar orta sahamızın kralıdır kendisi

bence poldi arkasında yasin yapacak ama bu ileri uç sıkıntı çıkarabilir

Geçen seneki geri 4lünün aynısı.
Allah'tan Nakoulma yok yine sefil olurdu sabri kerestesi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yıl 2017 olmuş hâlâ takımlarında De Jong gibi şişmiş, futbolu 20 metrede oynayabilen orta sahaları görmek isteyenler var, şaka gibi.
Real Madrid de zaten salaktı, orta sahasında Kroos ve Modric'i oynatıp "ayy benim orta saham ne kadar dirençsiz, sert girmeyen oyuncularla kurulu oldu" diye düşünemeyecek kadar değil mi?

Ama bence (yani bu sahsi dusuncem) , bizde de jong yerine oynatacagimiz daha teknigi ust duzeydeki oyuncular orn josue , madriddeki modric ya da kroos tan geride olan adamlar , en azindan bence oyle

Baslatma simdi 2017 futboluna. Anlamiyormusun elimizdeki malzeme bu, kimse keyfinden De Jong oynasin cok iyi cok muhtesem demiyor. Surada mac öncesi insanlarin sinirini germesen güzel olur.

Kal selametle.

Çok açık yazıyorum;
De Jong gibi şişmiş orta sahalar yerine,
Başakşehir'deki Mahmut'u, Konya'daki Ali Çamdalı'yı tercih ederim.

Baslatma simdi 2017 futboluna. Anlamiyormusun elimizdeki malzeme bu, kimse keyfinden De Jong oynasin cok iyi cok muhtesem demiyor. Surada mac öncesi insanlarin sinirini germesen güzel olur.

Kal selametle.
ya abi bırak adamın selçuk için yazdığı ortada ceza sahasına giriyormuş birde kaç gol attığına baksa serbest vuruş ve penaltılar dışında

Geri
Üst Alt