Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Puan kaybeden maldır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin bruma garry
Bunların hepsi top geldikçe oynayan adamlar gidip topu alıp pozisyon yaratacak adamlar değiller.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu yorumdan sonra başka yoruma gerek yok ne diyim allah akıl fikir versinEvet, o kaymaları dışında hiçbir farkı yok. Hatta Selçuk arada ceza alanına giriyor bu duba gibi olduğu yerde beklemiyor.
Yıl 2017 olmuş hâlâ takımlarında De Jong gibi şişmiş, futbolu 20 metrede oynayabilen orta sahaları görmek isteyenler var, şaka gibi.
Real Madrid de zaten salaktı, orta sahasında Kroos ve Modric'i oynatıp "ayy benim orta saham ne kadar dirençsiz, sert girmeyen oyuncularla kurulu oldu" diye düşünemeyecek kadar değil mi?
Yıl 2017 olmuş hâlâ takımlarında De Jong gibi şişmiş, futbolu 20 metrede oynayabilen orta sahaları görmek isteyenler var, şaka gibi.
Real Madrid de zaten salaktı, orta sahasında Kroos ve Modric'i oynatıp "ayy benim orta saham ne kadar dirençsiz, sert girmeyen oyuncularla kurulu oldu" diye düşünemeyecek kadar değil mi?
ya abi bırak adamın selçuk için yazdığı ortada ceza sahasına giriyormuş birde kaç gol attığına baksa serbest vuruş ve penaltılar dışındaBaslatma simdi 2017 futboluna. Anlamiyormusun elimizdeki malzeme bu, kimse keyfinden De Jong oynasin cok iyi cok muhtesem demiyor. Surada mac öncesi insanlarin sinirini germesen güzel olur.
Kal selametle.
tamam zaten senin buraya maç öncesi ne için geldiğin belli tamam kardeşim haklısınÇok açık yazıyorum;
De Jong gibi şişmiş orta sahalar yerine,
Başakşehir'deki Mahmut'u, Konya'daki Ali Çamdalı'yı tercih ederim.