16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Kayserinin forveti çok tehlikeli beyler. İsmi Umut Bulut muymuş neymiş ismi. Bugün başta Real ve Chelsea olmak üzere 46 kulüp scoutu onu takip etmek için TT Arenada olacak.

Benim dusuncem de bu tepki gosterdiginiz dusunce ile tamamen zit ve yazdim da..

ama sizde tartisma adabi hep saldiri uzerine kurulu , neden farkli dusunenlere saygili davranmayi beceremiyorsunuz ?

o oyle deyince ya da siz baska turlu deyince bir sey mi degisiyor ?

ohaa bu nasıl hafta lan.

kesinlikle ama kesinlikle kazanmalıyız.

Ama bence (yani bu sahsi dusuncem) , bizde de jong yerine oynatacagimiz daha teknigi ust duzeydeki oyuncular orn josue , madriddeki modric ya da kroos tan geride olan adamlar , en azindan bence oyle
Elbette daha geride. Lâkin ben burada Josue ile Kroos arasında yetenek kıyası yapmıyorum. Sadece, bu oyuncular da tıpkı de jong gibi sert giren oyuncular değil ama hücum özellikleri jong gibi 0 olmayıp, de jong gibi 10 metrede oynayabilen oyuncular olmadıkları için tercih edildiklerini anlatmaya çalışıyorum. futbolda, de jong gibi orta sahaların devri tükendi.

Baslatma simdi 2017 futboluna. Anlamiyormusun elimizdeki malzeme bu, kimse keyfinden De Jong oynasin cok iyi cok muhtesem demiyor. Surada mac öncesi insanlarin sinirini germesen güzel olur.

Kal selametle.
Sanane arkadaşım? İstediğim yorumu yaparım. Seni mi alıntılıyorum? Josue varken De jong oynatıyorsan buna malzeme eksikliği denmez, o senin yetersizliğindendir.

Sen de kal selametle.

Son düzenleme:
Elbette daha geride. Lâkin ben burada Josue ile Kroos arasında yetenek kıyası yapmıyorum. Sadece, bu oyuncular da tıpkı de jong gibi sert giren oyuncular değil ama hücum özellikleri jong gibi 0 olmayıp, de jong gibi 10 metrede oynayabilen oyuncular olmadıkları için tercih edildiklerini anlatmaya çalışıyorum. futbolda, de jong gibi orta sahaların devri tükendi.

Nigel-de-Jong-201502120604191.webp

Evet karga ve kuşların rakipleri için yaptığımız totemin tersini kayseri için yapalım

bugün poldi Hattrick bile yapsa değil bize maç vermeyi podolskiye maç topunu bile vermezler

Sanane arkadaşım? İstediğim yorumu yaparım. Seni mı alıntılıyorum? Josue varken De jong oynatıyorsan buna malzeme eksikliği denmez, o senin yetersizliğindendir.

Sen de kal selametle.
ya arkadaş tamam istediğin yorumu yap ama biraz sakin be kardeşim geldin hep agresif hep agresif provoke etmeye çalışıyorsun insanları yeter bak şikayet edicem

Podolski tek 1 mac oyna be arkadaşım tek mac oyna bu mac oyna hadi

Bu tip ekmek takimlara karsi belki bu tutabilir ama genel anlamda josue ayarindaki bir adama yer acmak icin de jong u kesmem

ama sana da su acidan katiliyorum , yorumuna veryansin eden adamlar , orta sahada modric bizde olsa ve hic sertlik filan katamayacagini bilseler bile de jong u kendileri keser modric i koyarlar 11 e

adim gibi eminim

ya arkadaş tamam istediğin yorumu yap ama biraz sakin be kardeşim geldin hep agresif hep agresif provoke etmeye çalışıyorsun insanları yeter bak şikayet edicem
Dalga mı geçiyorsun? Yine mı De jong çöpü oynuyor Josue dururken dedim, uzattıkça sen uzattın. Alıntılamasaydın o zaman.

sinan bey ekmek ekmek deyip durdunuz kac haftadır kayseriye yenilirsek suclu sizsiniz

Bu tip ekmek takimlara karsi belki bu tutabilir ama genel anlamda josue ayarindaki bir adama yer acmak icin de jong u kesmem

ama sana da su acidan katiliyorum , yorumuna veryansin eden adamlar , orta sahada modric bizde olsa ve hic sertlik filan katamayacagini bilseler bile de jong u kendileri keser modric i koyarlar 11 e

adim gibi eminim

Arkadaş bu ne saçma yorumdur Modric gelsin sahada sadece dursun 11'e konur bizim takım seviyesinde bunu de Jong üzerinden uyarlamak tuhaf yani

Dalga mı geçiyorsun? Yine mı De jong çöpü oynuyor Josue dururken dedim, uzattıkça sen uzattın. Alıntılamasaydın o zaman.
sen nasıl kendin için istediğini yazma hakkı talep ediyorsan bende forumda bak tekrar yazıyorum forumda yazılanlara cevap verme hakkını kullanıyorum

ve bak yine dalga mı geçiyorsun gibi agresif yazılar kendinde gördüğün hakkı başkası için yasaklama çabası

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt