Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
Kayserinin forveti çok tehlikeli beyler. İsmi Umut Bulut muymuş neymiş ismi. Bugün başta Real ve Chelsea olmak üzere 46 kulüp scoutu onu takip etmek için TT Arenada olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet duydum onu şu anda Podolskinin yerine onu tercih edecek üyeler var aramızdaKayserinin forveti çok tehlikeli beyler. İsmi Umut Bulut muymuş neymiş ismi. Bugün başta Real ve Chelsea olmak üzere 46 kulüp scoutu onu takip etmek için TT Arenada olacak.
Elbette daha geride. Lâkin ben burada Josue ile Kroos arasında yetenek kıyası yapmıyorum. Sadece, bu oyuncular da tıpkı de jong gibi sert giren oyuncular değil ama hücum özellikleri jong gibi 0 olmayıp, de jong gibi 10 metrede oynayabilen oyuncular olmadıkları için tercih edildiklerini anlatmaya çalışıyorum. futbolda, de jong gibi orta sahaların devri tükendi.Ama bence (yani bu sahsi dusuncem) , bizde de jong yerine oynatacagimiz daha teknigi ust duzeydeki oyuncular orn josue , madriddeki modric ya da kroos tan geride olan adamlar , en azindan bence oyle
Sanane arkadaşım? İstediğim yorumu yaparım. Seni mi alıntılıyorum? Josue varken De jong oynatıyorsan buna malzeme eksikliği denmez, o senin yetersizliğindendir.Baslatma simdi 2017 futboluna. Anlamiyormusun elimizdeki malzeme bu, kimse keyfinden De Jong oynasin cok iyi cok muhtesem demiyor. Surada mac öncesi insanlarin sinirini germesen güzel olur.
Kal selametle.
Elbette daha geride. Lâkin ben burada Josue ile Kroos arasında yetenek kıyası yapmıyorum. Sadece, bu oyuncular da tıpkı de jong gibi sert giren oyuncular değil ama hücum özellikleri jong gibi 0 olmayıp, de jong gibi 10 metrede oynayabilen oyuncular olmadıkları için tercih edildiklerini anlatmaya çalışıyorum. futbolda, de jong gibi orta sahaların devri tükendi.

Kayserinin forveti çok tehlikeli beyler. İsmi Umut Bulut muymuş neymiş ismi. Bugün başta Real ve Chelsea olmak üzere 46 kulüp scoutu onu takip etmek için TT Arenada olacak.
ya arkadaş tamam istediğin yorumu yap ama biraz sakin be kardeşim geldin hep agresif hep agresif provoke etmeye çalışıyorsun insanları yeter bak şikayet edicemSanane arkadaşım? İstediğim yorumu yaparım. Seni mı alıntılıyorum? Josue varken De jong oynatıyorsan buna malzeme eksikliği denmez, o senin yetersizliğindendir.
Sen de kal selametle.
Elbette daha geride. Lâkin ben burada Josue ile Kroos arasında yetenek kıyası yapmıyorum. Sadece, bu oyuncular da tıpkı de jong gibi sert giren oyuncular değil ama hücum özellikleri jong gibi 0 olmayıp, de jong gibi 10 metrede oynayabilen oyuncular olmadıkları için tercih edildiklerini anlatmaya çalışıyorum. futbolda, de jong gibi orta sahaların devri tükendi.
Dalga mı geçiyorsun? Yine mı De jong çöpü oynuyor Josue dururken dedim, uzattıkça sen uzattın. Alıntılamasaydın o zaman.ya arkadaş tamam istediğin yorumu yap ama biraz sakin be kardeşim geldin hep agresif hep agresif provoke etmeye çalışıyorsun insanları yeter bak şikayet edicem
Bu tip ekmek takimlara karsi belki bu tutabilir ama genel anlamda josue ayarindaki bir adama yer acmak icin de jong u kesmem
ama sana da su acidan katiliyorum , yorumuna veryansin eden adamlar , orta sahada modric bizde olsa ve hic sertlik filan katamayacagini bilseler bile de jong u kendileri keser modric i koyarlar 11 e
adim gibi eminim
sen nasıl kendin için istediğini yazma hakkı talep ediyorsan bende forumda bak tekrar yazıyorum forumda yazılanlara cevap verme hakkını kullanıyorumDalga mı geçiyorsun? Yine mı De jong çöpü oynuyor Josue dururken dedim, uzattıkça sen uzattın. Alıntılamasaydın o zaman.