16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Dalga mı geçiyorsun? Yine mı De jong çöpü oynuyor Josue dururken dedim, uzattıkça sen uzattın. Alıntılamasaydın o zaman.

dFUkJe.gif

Şuraya mac hakkında 2 bilgi okumak icin giriyorum hep kavga artık gereken yapılsın

Arkadaş bu ne saçma yorumdur Modric gelsin sahada sadece dursun 11'e konur bizim takım seviyesinde bunu de Jong üzerinden uyarlamak tuhaf yani

tamam ama o zaman benim de sizle ayni fikirde oldugum josue yerine de jong oynar dusuncesini savunurken "sertlik katma" argumanini one surmemek gerekir

josue kotu , josue icin de jong dan feragat edilmez dersiniz ve ben de bu dusuncedeyim zaten

ama modric olsa elbet o oynar dersen o zaman karsi cikma gerekcen sertlik olmaz

eğer ileri uç sadece top beklemez ise rahat alırız beni şu anda korkutan o

Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Linnes, de Jong, Tolga, Bruma, Rodrigues, Yasin, Podolski

Son 40 dakika

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok heyecanlıyım anlatamam kadro da full hucüm süper. Çok soğuk diye maça gitmedim hastayım biraz HADİ İNŞALLAH ASLANLAR BU MAÇI ALALIM

muhtemelen oyun kurma isini podolski yapacak cünkü onun kadar kaliteli pas atabilecek adam yok sahada

Fatih Terim hocam ile yüz yüze selamlaştığımız maç. Hayatımın en özel anlarından biriydi. Hey gidi hey.. :) Kapalı ön tribündeydim. Sahaya 10 metre mesafedeydim. Staddaki atosfer müthişti. Manisa başkanının Manisaspor'luların vip'lerini bile Galatasaray'lılara sattığı, Manisa'lıların çıldırdığı bir maçtı :red: Aynı zamanda Muslera'nın penaltıdan gol attığı maçtı da :)

Erken bir gol bulursak farka gideriz bu maç

DERBİ macı bu arkadaşlar stres o yüzden yüksek forumda anlıyorum

Geri
Üst Alt