16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

skim insan azmanı 1.90 üstü bi stoper alamadılar geri zekalılar,ahmeti aldı maloğlu mallar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Modlar mesaide

Sent from my iPhone using Tapatalk

....

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
paralı köpekler riekerink istifa diye bağırırlar yönetime laf etmezler hepsine s.ktiri çekemezler.bu takımın böyle rezil olmasının sebebi rezil pislik yönetimdir.rkor da buaciz heriflerin bi bok becerememesinden dolayı takımın başında.

İNŞ 5-0 YENİLİRİZ BELKİ O ZAMAN BAŞTA MALZEMECİ JOR MALl SONRA DA PİSUVAR KAFALI BABASI ŞÜPHELİ ŞOFÖR KILIKLI BAŞKAN GİDER

Sizin gibi yonetimin ben tovbe tovbe

Serefsizler mehmet topal milli takimda stoper oynuyor siz hala yerli stoper aliyonuz beceriksizler

Ligde en fazla kafa golu yiyen takim biziz hala kisa boylu stoper aliyonuz, yedek oturtmak icin mi aliyonuz serefsizler

Elimize ne guzel firsat gelmis aamlar hala ruhsuz oynuyorlar

Artik sag bekte cavanda, stoperde chedjou oynasin

kimin maç döner diye inancı var söylermisiniz şuan terim zamanında böylemiydik takım hangi maç mücadeleyi bırakmıştı? alın size hollanda ekolü rikerink bey

Kadro yeterli diyen levonun

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya birakin gitsin sampiyonluk. Burada gitmesi daha iyi. Siz bu defans hattiyla feneri besiktasi yenebilecegimizi saniyorsunuz????? Ben omru hayatimda bu kadar rezil bir defans gormedim. Su forumdan 4 tane iri yari adami defansa koysak en azindan 2 korner topundan birini vurdurtmazdik. Geciniz.

Bu takim bok sampiyon olur.

Adamı takip etmeyi geçtim topa da yalandan çıkıyor bizimkiler. Buradan maç döner mi bilmem ama takımda beyin yok şu an. Bu defans 4lüsüyle gol yememek imkansız zaten.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Nando biliyordu bunların yine o kafayı vurduracaklarını. O an belliydi.
Sabri Semih Hakan defansıyla ancak 3 gol atarsan puan alabilirsin zaten.

problem hocada beyler. yediğimiz golleri geçtim, top rakipteyken izliyoruz ya, ben evden izliyorum onlar sahada izliyorlar. birde top bizdeyken kayserili oyunculara bakın, izliyor mu ısırıyorlar mı? iyice bakın. takımın bir felsefesi yok, oyuncuların iyi kötü yetenekleri mevcut, top rakipteyken ne yapacağını bilmiyor bizimkiler. onu bilmediğimiz gibi top bizdeyken de ne yapacağımızı bilmiyoruz. böyle mal bi takım işte. mücadele yok mücadele. bari mücadele edin.

Allah belanızı versin be.

Ulan yok mu şu orta kafa gol üçlüsünden bir kurtuluş.

Yemin ediyorum kanım çekildi ya. Saçma sapan stoperler transfer eden Nazifin de Dursunun da Allah belasını versin be. Bir türlü şu kafa golü olayına bir çare bulamayan riekerink'in teknik direktörlüğüne edeyim :( :(

Simdi kayseriden fark yersek nazif mac sonu çıkıp ne var fenerde fark yedi diye konuşur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt