16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Ft dönemi olsa 2-0 dan maç kazanırız derdim
Şimdi bu ruhsuzlar 2-0 dan maç çevirecek öyle mi

TapaTalK

Garry - Eren ve Josue - Jong değişiklikleriyle şuradan bile maç döner ama bu gerizekalı teknik direktör bozuntusu bunu akıl edemez.

Semih denen köpek inşallah ayağın kırılır da kurttuluruz sendne

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetiminde riekerinkinde semihinde baltanında ABV

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yenen gollere bakıyorum da ulan hiç bi futbol bilginiz yok.Ceza sahasındaki herkes rakibine 1 metre uzakta.Ulan gerzek herifler yapışsanıza adamınıza.Hadi onu da geçtim alan savunması da mı yapamıyonuz.Açarsın kolunu rakibin hava topuna çıkmasını engellersin kapatırsın bölgeyi topa vuramasan da engellersin rakibin oraya girmesini.Size futbol eğitimi verenin be.

Ya hocaya ne kadar sövsem ne kadar hakeret etsem az, şimdi karşımda olsa Allah ne verdiyse giricem, bir hoca bu kadar gerizekalı ruhsuz vurdum duymaz olurmu, ne iş yapıyor bu mal.

sorun nasıl rikerink de değil ya abuk subuk konuşmayın takım top oynamıyor sezon başı bu kadroyu rikerink hocanız oluşturdu ha kendi oluşturmadıysada zaten defolsun gitsin eziklik resmen adam olsa hoca olsa çalığı filan aldırmazdı gary rodrigesi ne bok yemeye aldık bunları niye izledi rikerink bey hepsini geç bu sezon rize dışında hangi maçta takım top oynadı baskın karakter gösterdi ?

Rikiyi hala savunanlar mi var

Muslera'yı saymazsan sahada 10 kafasız tavuk var

hepsi ne yaptığını bilmiyor

Kayseri gibi bir takım tarafından eziliyoruz hala suç Rikide yok

Rezalet

Geri
Üst Alt