16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Adamların sampiyonluk hevesi yok ki eşşek yüküyle para kazanıyorlar zaten. Başlarında ki td'den korkan yok herkes kafasına göre takılıyor

Ne hoca hoca, ne futbolcular futbolcu. Valla 1 gram hevesim olmadan izliyorum maclari, ona ragmen deli edebiliyorlar. Ayip ya.

Yok aga bu sene böyle gider,bari hoca kovulsa yönetim defolsa gitse.Yazık şu haftada olana bak.Şampiyonluğu elimizin tersiyle ittik.Ruhsuzlar ordusu hepsi,yönetiminden tut futbolcusuna hocasına.

87 dakika yattı andavallar son 7-8 dakikada basmaya başladılar.Maçın başından beri yapsaydık alırdık.Gerizekalı futbolcularımız var resmen.

Bu yanıltıcı bir durum. Rakip kendi ceza sahasına kapanınca bize dışarda top yapacak alan kaldı. Bu nedenle baskın göründük. Yoksa bizimkilerin hücum üretebilecek bir yeterliliği yoktu.

Bu maçın analizini sonra yaparız.

Ama şu belli oldu ki, şampiyonluk gitti..

Dagılabilirsiniz..

O golü atsa ne olacak hakem verse ne olacak alayının cebine koyayım..

Hakem'in hiçbir suçu yok.Biz enayi gibi kendi evimizde 2 tane kafa golü yersek dusene bir tekmede hakem vurur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burda bi ultraslanli biri vardı. Nerde o

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son 5 dakika takımın baskı kurduğuna inanıyor musunuz gerçekten? Kayseri mal gibi geri çekildi maçı böyle bitireyim diye. Bu maçın hakkı 5-0 kayseri lehinedir. Hakem makem deyip adamın canını sıkmayın. Önce senin takımın ne oynadı ona bak ondan sonra hakem dersin. 85 dakika boyunca şut çekemedik lan kaleye ne anlatıyorsunuz?

Sneijder olmayınca o çok övündüğünüz kanat oyuncuları da bir boka yaramıyor kusura bakmayın. Bitik denilen Sneijder ile 4 senelik yeni sözleşme imzalanmasını talep ediyorum. Muslera ve Sneijder dışında ise alayını gönderin umurumda olmaz.

Tanrı bizim şampiyon olmamızı istedi
bizim ruhsuzlar istemedi

Tanrı'ya karşı geldiler inanılmaz

Galatasaray, Sneijder'in oynamadığı son 12 lig maçında 3 galibiyet aldı.

Maçtan önce yazacaktım bu takım kazanamaz diye ama çok olumlu bir hava vardı forumda.

Şurada taraftarın istediğinin yarısı kadar şampiyonluğu isteyen bir takım olsaydı hakeme rağmen, Rieke'ye rağmen galibiyet alınırdı.

onu bunu bırakın 1 puanla şampiyonluklar değişiyor bu golü vermeyen kansız geber ulan bu gece geber işid becersin seni

Hakkım varsa haram olsun. Defolun gidin.

C4e8q8iXUAE0iPQ.jpg

Bence federasyona basvuru yapsin dursun denen haysiyetsiz maclar 130 dk.oynansin malum biz 90 da anca uyaniyoruz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt