16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Daha adam gibi pantolon almayan/giyemen bir başkan'dan konuşuyoruz.

Aslan yattı yerden ve giyinme tarzından belli eder kendini...

c9a52eb6ab6d21a43db13d56effede0b.jpg

mancini rize depini alsa şampiyonluk için momentumu alıcaktık bu haftada öyle bir maçtı ve kaybettik ilk 3 başarıdır artık bir sezon daha gitti geçmiş olsun.

ama ne olursa olsun mactan önce dedim hakem yapar yine yapacagini ve yaptitda.
ne kadar kötü oynarsak oynayalim eger o golü yemese galip bile gerlirdik son dakikada.
su inek en iyi oynayan adam josueyi oynatmadi o girdkten sonra macin sehiri dedisti.
biz savunma yapacak degiliz ikitane tiri oynatiyor orta sahada ne de jong ne tolga top yapabiliyor.
de jong kesici olarak yeter.
bizim top yapmamiz lazim bu yüzden josue oynamasi gerekiyordu girdikten sonra zaten mac bambaska oldu ama is isten gecti.
bu kadar mal aptapl futboldan anlamaz hiyar bizim hocamiz oluyor.

hahahahah beyaz mendil hhahaaha yönetici şoktaaa

NTVSPOR u acın polarcilar kudurmus gibi saga sola saldiriyor yönetım ıstıfa sesleri yukseliyor ınanılmaz. umarım biri sucuk atmaz ortaya grubu dagıtmak ıcın

Hedef şaşırtıp hakeme küfür etmeyin arkadaşlar. Hedef belli. Özbek ve ekibi. Onlar da Galatasaray'ımızın mallarını birilerine peşkeş etmeden gitmeyecek. Kurul seyredecek mi bütün bu olanlara. Bekleyip göreceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ntvspor'da canlı yayında yöneticinin yanında kim konuşuyorsa eğer allah razı olsun ondan.Bu kadar doğru konuşulur şerefsizlere.

Hele Hele Sabri atmaz mı korneri
Hele hele ataklar "sağ açık" Semih den enstantaneler....

Hahahahaha
0 Planlama, Oyun Sistemi ve disiplinsiz

JOR istifa
Yönetim istifa

Geri
Üst Alt