16/17 H:20 | Kasımpaşa 4-0 Başakşehir | MS | 12 Şubat

Dün dedik 1'den 1 oynayın diye.

Kasımpaşa galibiyetine sevinen Galatasaray'lı da net gerizekalıdır kimse kusura bakmasın.

Fener puan kaybetti diye Fener'i yarışta tutmak için resmen bir yerlerini yırtıyor siyasi şike lobisi.

Akşam Kayseri'ye puan verince görücem burada ağlayan dangalakları.

C31altKWAAAas06.webp

Kasımpaşa galibiyetine sevinen Galatasaray'lı da net gerizekalıdır kimse kusura bakmasın.

Fener puan kaybetti diye Fener'i yarışta tutmak için resmen bir yerlerini yırtıyor siyasi şike lobisi.

1403519716_canli-yayinda-caps-lerini-yorumladi-ilber-ortayli-caps-1413691.jpg

ne yapalım üzülelim mi. ben cooookk üzgünüm :D :D :D :D
feneri yarışta tutmak icin siyasi şike lobisi değil abd başkanı bile başaramaz bu salak kadrolarını onu bile göremiyorsan ne yapalım ilerizekalı masum üye

kafası basmayan çok adam var forumda. Adam başakşehir puan kaybediyor sevinmeyin diyor sanki şampiyonluktan koptuk başakşehirde rakibimiz değil!

adam başakşehirli yada fenerli olabilir ayıplamamak lazım

Bugün sağ bek X ve sol ayaklı Y oynar mı sence renktaş?

Rinkerink maalesef yine x´i oynatacak gibi gözüküyor, ama bir umuttur yasamak, her mac x´in oynamamasi umudu ile bekliyorum, sabaha öyle uyaniyorum. Y derkende milli savunma bakanindan bahsediyorsun sanirim, muhtemelen yine dayanamayip, onu da oynatir. Son maci kaybettik ya...

Rinkerink maalesef yine x´i oynatacak gibi gözüküyor, ama bir umuttur yasamak, her mac x´in oynamamasi umudu ile bekliyorum, sabaha öyle uyaniyorum. Y derkende milli savunma bakanindan bahsediyorsun sanirim, muhtemelen yine dayanamayip, onu da oynatir. Son maci kaybettik ya...

Umutlar yine başka bahara kaldı o zaman.

Geri
Üst Alt