Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.965
- 940
- 643
gidiklada gulelim kardes

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gidiklada gulelim kardes
muslera
cavanda chedjou ahmet linnes
yasin tolga josue rodrigues
sinan podolski
Kafada saç bırakmadı allahın belası sabri.Cavanda mı?![]()
De jong ve selçuklu orta sahayı görünce maçları izlemek istemiyorum sende öylesin demekki reyismurhan kadron çok iyi la beğendim.
De jong ve selçuklu orta sahayı görünce maçları izlemek istemiyorum sende öylesin demekki reyis
Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk
ortak paydamız var nede olsa reys. tudor bende pirelli hocadan sonra beklenti yaratan ilk hoca. yarın bi şekilde kazanırsak önümüz açık. bruma derbide patlama yapar inşallah.kadronu övdüm ama bruma konusundaki postunla kafamdan aşşağı kaynar sular döküldü reys
Açıklamalara göre zeminin üstü önlem amaçlı kapatıldı yani tekrar kar yağmaz ise zeminde bir problem beklenmiyorZemin Bu haliyle oynamaya oldukca müsait. Ulan Saka bir yana bir nokta yesillik yok Lan
tudor ahmet yerine semih gibi bir vitaminsizi neden tercih eder acaba ahmet enazınan havadan iyi
Josue yerine De Jong olmali Selçuk dok olarak oynamalı bence ayrıca yasin yerine Sinan forvette daha etkili olur.--------------Muslera-------------
-----ahmet-ched---semih----
Linnes--tolga-selcuk-rodri
----------------josue-----------------
-----------poldi---yasin-----------
Tudor bu kadro ile çıkacaktır.
Burda değişebilecek tek isim yasin yerine sinan olabilir.
Bunun dışında bi kadro beklemiyorum kendisinden.
SARI-KIRMIZI!