16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

gidiklada gulelim kardes
1417099780923.jpg

son maçta rezil olsada tolganın oynaması lazım de jonga ihtiyaç yok abi koşacak heriw gerekiyor

murhan kadron çok iyi la beğendim.

Hikmet Karaman'ın teknik direktörü olduğu ve her sene ligde 12 ila 15. sıralar arasında gezen başarısız bir takıma puan kaybedersek futbolcuları florya'ya sokmasınlar daha.

De jong ve selçuklu orta sahayı görünce maçları izlemek istemiyorum sende öylesin demekki reyis

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

kadronu övdüm ama bruma konusundaki postunla kafamdan aşşağı kaynar sular döküldü reys

kadronu övdüm ama bruma konusundaki postunla kafamdan aşşağı kaynar sular döküldü reys
ortak paydamız var nede olsa reys. tudor bende pirelli hocadan sonra beklenti yaratan ilk hoca. yarın bi şekilde kazanırsak önümüz açık. bruma derbide patlama yapar inşallah.

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Hakem falan mudahale etmezse muhtemelen berabere kalacaz

tudor ahmet yerine semih gibi bir vitaminsizi neden tercih eder acaba ahmet enazınan havadan iyi

Galibiyete inanmayan varsa konuya girmesin!!!

Herşey tamam da Chedjou nedir abi ya :38573: bol küfürlü bir maç daha bizi bekliyor

Bazi seyleri aciklamak gerekiyor ki tekrar tekrar sorulmasin. Ahmet Calik, Serdar Aziz ve Chedjou sag stoper oynar. Sol stoper oynayamiyor bu adamlar. Semih Kaya ise sol stoperde daha iyidir zira kariyerine burda baslamistir. Hala gereksiz gereksiz Chedjou-Ahmet oynasin diye yazmayin.

--------------Muslera-------------
-----ahmet-ched---semih----
Linnes--tolga-selcuk-rodri
----------------josue-----------------
-----------poldi---yasin-----------

Tudor bu kadro ile çıkacaktır.
Burda değişebilecek tek isim yasin yerine sinan olabilir.
Bunun dışında bi kadro beklemiyorum kendisinden.

Tudor,Kendi sahasında fenerden 5 yemiş rizeyi yenemiyorsa eğer ordan direk karayolu ile karabüke geçsin.

SARI-KIRMIZI!

Son düzenleme:
--------------Muslera-------------
-----ahmet-ched---semih----
Linnes--tolga-selcuk-rodri
----------------josue-----------------
-----------poldi---yasin-----------

Tudor bu kadro ile çıkacaktır.
Burda değişebilecek tek isim yasin yerine sinan olabilir.
Bunun dışında bi kadro beklemiyorum kendisinden.

SARI-KIRMIZI!
Josue yerine De Jong olmali Selçuk dok olarak oynamalı bence ayrıca yasin yerine Sinan forvette daha etkili olur.

Geri
Üst Alt