16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Şampiyonluk taraftarı dolu iyi gün taraftarlığı yapmayın,kaybedebiliriz de ama şu oyuncuya dayalı düzen sona ermeli.İyi oyun oynatırsa ve yaza gerekli temizliği ve değişimi yaparsa Tudor'a sabretmeli ve inanmalıyız...Yoksa bu mentalite ile hiçbir hoca ile başarı gelmez Hamza gibi olur şampiyon yapar sonra vizyon eksikliği ile kovarız,renktaşlarımız olaya bu açıdan bakmalı...Eleştiri yaparken bütüne bakmak lazım...Bruma Sneijder falan gönül verdiğimiz Galatasaray'ımızdan büyük değil yenileri gelir gerekirse...Emre Suat Okan it gibi koşuyordu Bülent mermiye kafa atıyordu..Hagi yıldız olmasına rağmen ego yapmıyordu ben bu hırsı mücadeleyi görmek istiyorum şampiyonluktan öncelikli olarak

Önümüzde 14 maç var, bu maçı kaybetsek bile daha hala şansımız var. Başak ve Beşiktaş her maçı kazanmaz, onlar da puan kaybeder.

Önemli olan inanmak ve sabır göstermek

Kazanmak önemli ama dahada önemlisi inanmak kazanmak için savaşmak

Sahada topçularımızın kazanmak için savaştığını görelim yeterki tek istediğimiz bu

Kazanırız.

Muslera Sarbi Chedjou Semih Linnes De Jong Selçuk Yasin Josue Rodrigues Podolski

Buda kadro. Böyle olur kanımca.

tudor bizim kayseri macını izledimi acaba cünkü izlediyse semihi oynatmaz neler yaptıgını kactane asist yaptıgını görmüstr

Canlıda oranımız çok yükseldi, nerdeyse rize favori gösterilecek. Bittik biz

C471bhOUkAIrwNk.jpg

tudor brumayı kesmek yerine selçuk semih sabri gibi çöpleri keserek takıma mesaj veremezmiydi ? bruma yanlıs hedefmi acaba
tam tersi olamaz mı ? hem bruma'nın kendisine gelmesi için disiplinize etmek hem de diğer sığırları sahaya sürüp aha malzeme bu demek istemiş olabilir.

Ayrıca yeni gelen hocanın herkese fırsat verip görmek istemesinden doğal birşey olamaz.

Bruma'nın kalitesine diyecek birşeyi olduğunu sanmıyorum zaten daha önceden çok beğendiğini belirtmişti bir röportajında.

MUHTEMEL İLK 11
Muslera, Sabri-Semih-Chedjou-Linnes, Selçuk-De Jong, Yasin, Rodrigues, Josue, Podolski...

ANK ya göre

Cidden çok kötü kadromuz var Muslera ve formda Podolski hariç anadolu takımıyız

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar ve Ahmet'e 7 milyon euro bonservis, yillik ise 3 milyon euro verildi.O paraya Vida'yı veya Hugo'yu alır 6-7 sene rahatına bakardın

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Poldi Anadolu takımına dahil.
Maç boyu koşmayan topsuz oyunda olmayan adamın bitiriciliği iyi diye yüceltmeyin. 2.7ye zor sattılar.
Kölndeki genç hali eyvallah.

Scout ekibinin yapacağı bir şey yok ki. Transferi onlar yapmıyorlar, isterse dünyanın en iyi scout ekibi olsun yönetimler yararlanmazsa,hiç bir şeye yaramaz.

Serdar Aziz'i alırken Nazifoğlu ''Scout ekibine bile sormadım'' alırken dedi.

Bu scout ekibi Haller,Kapustka,Emre Mor,Andone,Moussa Dembele vs gibi kaliteli ve gelecek vaad eden oyuncular buldu.

Ama yönetim scout ekibini dikkate almayıp kafasına göre yerli çöpleri alıyor (%1000 komisyon için yapıyorlar bunu)

Yani scout ekibi suçlanamaz bence iyi oyuncular buluyorlar ki bunlar basına yansıyan isimler daha ne yetenekler vardır önerdikleri kim bilir.

Ali Ece daha geçenlerde dedi ''Moussa Dembele çok genç burada yapamaz'' diyen bir yönetici varmış ve bunu sadece yaşına bakarak demiş.

İşte böyle herifler yönetiyor kulübü ,scout ekibi dünyanın en önemli potansiyellerini bulsa bile bi halt olmaz bu yönetim kafasıyla.

Renktas konuyu cok güzel özetlemissin. Sadece birseye dikkat etmeni tavsiye edecegim. Scout degil sukuvat ekibi.

Degerli yöneticimiz Levent (Sen kimsin??) Nazifoglu öyle telaffuz ediyor, kendisinin bir bilirkisi oldugunu düsündügüm icin uyarmak istedim, dogrusu Sukuvat ekibi. Nasil bir bilirkisi oldugunu bize muazzam Serdar transferini kafasina göre yaparak gösterdi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt