16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

C471bhOUkAIrwNk.jpg

Allaha şükür parçalı

Rüyamda 1 - 1 gördüm 86 da yiyorduk çok üzgün uyandım.

Rüya olduğunu anlayınca çok sevindim be oh :)

Önümüzde 14 maç var, bu maçı kaybetsek bile daha hala şansımız var. Başak ve Beşiktaş her maçı kazanmaz, onlar da puan kaybeder.

Önemli olan inanmak ve sabır göstermek

14/14 yapsak aldığımız puan 81 oluyor toplamda.81 bizi rahatlıkla şampiyon yapar.Ancak 14/14 yapabilir miyiz,elbette hayır.Bana göre en az 2-3 maç daha puan kaybederiz.

Bu sene de mağlup olma hastalığı tuttu.Puan kayıplarını berabere kalarak değil,direk mağlup olarak yapıyoruz.5 mağlubiyetimiz var,2'sinde berabere kalmış olsak Bjk ile fark 5 değil 3'tü şimdi ve Rize'yi yendiğimiz takdirde Bjk derbisine liderlik için çıkacaktık yine.1 puan önemsiz görünüyor ama 4-5 mağlubiyet alınca hakikaten ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor.

Sene başında 70 puanı tek takım geçer o da şampiyon olur demiştim,72 puanı da maksimum şampiyonluk puanı olarak görüyordum.Görünen o ki 75-76'yı bulacak şampiyonluk barajı,70 puanı da 2 takım da 3 takım da görebilir.Ben 75-76 puan göreceğimizi sanmıyorum.Şampiyonluk için şansımız bu puan barajının 71-72'ye gerilemesi olasılığında mümkün ki,bunun da gerçekleşmesi için Bjk de bizim kaybettiğimiz salakça puanlar gibi puanlar kaybetmeli.Ancak her halükarda sonuna kadar kovalamalıyız,o konuda katılıyorum.

14/14 yapsak aldığımız puan 81 oluyor toplamda.81 bizi rahatlıkla şampiyon yapar.Ancak 14/14 yapabilir miyiz,elbette hayır.Bana göre en az 2-3 maç daha puan kaybederiz.

Bu sene de mağlup olma hastalığı tuttu.Puan kayıplarını berabere kalarak değil,direk mağlup olarak yapıyoruz.5 mağlubiyetimiz var,2'sinde berabere kalmış olsak Bjk ile fark 5 değil 3'tü şimdi ve Rize'yi yendiğimiz takdirde Bjk derbisine liderlik için çıkacaktık yine.1 puan önemsiz görünüyor ama 4-5 mağlubiyet alınca hakikaten ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor.

Sene başında 70 puanı tek takım geçer o da şampiyon olur demiştim,72 puanı da maksimum şampiyonluk puanı olarak görüyordum.Görünen o ki 75-76'yı bulacak şampiyonluk barajı,70 puanı da 2 takım da 3 takım da görebilir.Ben 75-76 puan göreceğimizi sanmıyorum.Şampiyonluk için şansımız bu puan barajının 71-72'ye gerilemesi olasılığında mümkün ki,bunun da gerçekleşmesi için Bjk de bizim kaybettiğimiz salakça puanlar gibi puanlar kaybetmeli.Ancak her halükarda sonuna kadar kovalamalıyız,o konuda katılıyorum.

Bugün kazanacakmıyız onu söyle sen skor ver ??

Bence iyi futbol izleyeceğiz. Kazanamayabiliriz belki ama oynanan oyun tatmin edecek. Tudor un iyi teknik direktör olduğunu düşünüyorum

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün kazanacakmıyız onu söyle sen skor ver ??

Sanmıyorum,kazansak bile bu sene umudum kırıldı benim Kayseri maçından sonra.Favori Bjk.Böyle fırsatları tepen takım biraz zor şampiyon olur.

Tudor reis umarım savunma problemlerini düzeltmeye çalışır da adam gibi maçlar izleriz tek dileğim bu.

Son düzenleme:
kimsenin beklemedigi bi skor gelebilir. Mesela 0-0 gibi...

Yakışmıyo sana böyle umutsuz olmak Galatasarayız biz hatırlatıyım dedim !!!

Bjk olur da Akhisar'a takılırsa biz de Rize'yi yenip derbiye 3 puanla çıkarsak düşüncem değişebilir.Bjk derbisinden sonra onların önünde olursak yeniden favori oluruz ancak derbiyi alsak dahi onlar önümüzde olursa favori onlar.Benim en baştan beri yaptığım gerçekçi konuşmalardı.Kayseri maçında takım sıçtı ve sifonu çekti üzerine.Bundan sonra şampiyon olacağız vs. demek tuhaf geliyor bana.Bjk Akhisar'a takılır biz Rize'yi yeneriz bu mesajı afiyetle yerim o ayrı konu ama hiç sanmıyorum şampiyon olacağımızı bundan sonra.Acı ama gerçek.

Chedjou bu bilenmişlikle kafa golü tıklayabilir

Sanmıyorum,kazansak bile bu sene umudum kırıldı benim Kayseri maçından sonra.Favori Bjk.Böyle fırsatları tepen takım biraz zor şampiyon olur.

Tudor reis umarım savunma problemlerini düzeltmeye çalışır da adam gibi maçlar izleriz tek dileğim bu.
Zamaninda keske benimle fikir birligine varsaydın :/

Geri
Üst Alt