Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.306
- 14.979
- 1.828
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önümüzde 14 maç var, bu maçı kaybetsek bile daha hala şansımız var. Başak ve Beşiktaş her maçı kazanmaz, onlar da puan kaybeder.
Önemli olan inanmak ve sabır göstermek
14/14 yapsak aldığımız puan 81 oluyor toplamda.81 bizi rahatlıkla şampiyon yapar.Ancak 14/14 yapabilir miyiz,elbette hayır.Bana göre en az 2-3 maç daha puan kaybederiz.
Bu sene de mağlup olma hastalığı tuttu.Puan kayıplarını berabere kalarak değil,direk mağlup olarak yapıyoruz.5 mağlubiyetimiz var,2'sinde berabere kalmış olsak Bjk ile fark 5 değil 3'tü şimdi ve Rize'yi yendiğimiz takdirde Bjk derbisine liderlik için çıkacaktık yine.1 puan önemsiz görünüyor ama 4-5 mağlubiyet alınca hakikaten ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor.
Sene başında 70 puanı tek takım geçer o da şampiyon olur demiştim,72 puanı da maksimum şampiyonluk puanı olarak görüyordum.Görünen o ki 75-76'yı bulacak şampiyonluk barajı,70 puanı da 2 takım da 3 takım da görebilir.Ben 75-76 puan göreceğimizi sanmıyorum.Şampiyonluk için şansımız bu puan barajının 71-72'ye gerilemesi olasılığında mümkün ki,bunun da gerçekleşmesi için Bjk de bizim kaybettiğimiz salakça puanlar gibi puanlar kaybetmeli.Ancak her halükarda sonuna kadar kovalamalıyız,o konuda katılıyorum.
Bugün kazanacakmıyız onu söyle sen skor ver ??
Sanmıyorum,kazansak bile bu sene umudum kırıldı benim Kayseri maçından sonra.Favori Bjk.Böyle fırsatları tepen takım biraz zor şampiyon olur.
3-1 rize
yonetim karabukten getirdigi adamida musait bi yerine sokar umarim
Yakışmıyo sana böyle umutsuz olmak Galatasarayız biz hatırlatıyım dedim !!!
3-1 rize alacak mactan sonra burda olbirazda gulelim
Sneijder ve Brumasız kaleye nasıl gideceğiz bakalım.
Zamaninda keske benimle fikir birligine varsaydın :/Sanmıyorum,kazansak bile bu sene umudum kırıldı benim Kayseri maçından sonra.Favori Bjk.Böyle fırsatları tepen takım biraz zor şampiyon olur.
Tudor reis umarım savunma problemlerini düzeltmeye çalışır da adam gibi maçlar izleriz tek dileğim bu.
Bilader sen ne saçma bişeysin ? Daha dün gelmiş adam müthiş top diyo biraz beyin ya.