16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Rüzgarcı taraftar Riekerink BEY bile dedi geçen seneden beri unuttun mu yoksa unutmuş ayağı mı yapıyosun ?

Takım ruhsuz
Takım disiplinsiz
Takım ne oynadığını bilmiyo

Sen şimdi bu sorunların kimde olduğunu çözemiyosan yol yakınken futbol izlemekten vazgeç başka bir spora yönel kardeş.

Görücez Tudor hocanızı. Sorun hocadaysa ve bu adamda çok iyi hocaysa bugün çok iyi oynayıp maçı almamız gerekir. Doğru mudur ? İlk maç falan deyip şimdiden başarısızlığa zemin hazırlamayın.

Görücez Tudor hocanızı. Sorun hocadaysa ve bu adamda çok iyi hocaysa bugün çok iyi oynayıp maçı almamız gerekir. Doğru mudur ? İlk maç falan deyip şimdiden başarısızlığa zemin hazırlamayın.

rizeye daha fazla eksikle catir cutur koyunca takimi 1 senedir calistiran riekerinkin kayseri macinda oynattigi futbolla kiyaslayip tudor yuzume firlatmistir diyeceksen iddalas milletle
yoksa ortadan kaybolacaksan uzatma

Riekerin fanboylari tudorun basarisiz olmasini istiyo gibi geldi bana

Dünya futbol tarihinde böyle birşey yok bu nasıl mantık deli ettin adamı yav
Gelsin takımı 1.maçında kurtarsın bizi barcelona yapsın nasıl mantık arkadaşım bu

Bu süreçtir ve o süre riekerink'e tanınmıştır sonucunda ise tek maçlı sistemde 2 kupa alsada lig'de başarısız olmuştur.
Tudor'unda önünde 14 maç var, 14 maç sonunda takımda gözle görülür canlılık istek mücadele olursa Galatasaray'a faydalı olmuştur deriz, yoksa başarısız deriz bu kadar net.

Rize çok sert bir deplasman olmamasına rağmen bize inanılmaz ters gelen bir deplasman.Mesela fenerbahçe ve beşiktaş burada çok rahat kazanıyor ama bizim üzerimize burada resmen kara bulut çöküyor.

Burada
Burda oynadığımız son 3 maçı kazanamdık.Geçen seneki son maç formlite maçıyıd onu saymıyorum ama ondan önceki 2 maç resmen o sezonların kırılma maç oldu.

Herkes geçen seneyi hatırlar ama belki de ondan daha acı olan 2013-2014 sezonunda 1-1 biten 22.hafta maçıydı.O maçta chedjou ile 60.dakikada öne geçtik,üstüne sneijder ve umut bomboş kaleye 2.gol kaçırdı ve rize kaleye bile gelemezken maçın bitimine 2-3 dakika kala muslera'nın da hatasıyla bir penaltı oldu ve 2 puan bıraktık.O maçı kazanmıl olsak o hafta itibarile fenerbahçe ile aramızdaki 4 puanlık fark korunacak en önemlisi deplasman fobimizi yenmiş olacaktık.Olmadı o hafta 6'ya çıkan fark ondan sonra bir daha kapanmadı.

Geçen sene zaten kazansak 12.hafta itibariye maç fazlasıyla da lider olacağımız maçı son dakikada yediğimiz 2 golle kaybettik ve çöküş başladı. 12.hafta belki de lider olacağımız haftayı 17.hafta itibariyle liderin tam 10 puan gerisinde kapattık.

Bugün de yine rize deplasmanı ve kazanamzsak büyük ihtimalle havlu atacağımız yine ço kritik maç.İnşallah bu sefer bu şanssızlık kırılır.

ulen hakkı

akşam tudor lehine tv karşısında tezahürat çekecen ayak yapma burda

Sonuna kadar Tudor

Gerekirse Sneijder'i bile yollayabilir herkes adam olacak

tam tersi olmasin samed

olm yenilsek bile rikerink gibi sadece izlemez en azından

2 topçuyu azarlar,3ünü döver falan,akşam uçup kaçıcağımızı,120 km falan koşucağımızı falanmı bekliyosunuz bu oyuncu kadrosuyla(ha onuda yaparsa müthiş olur zaten)

oyunu biraz toparlasın ve yenelim yeter kimse eli belinde gezmesin sahada kafi

Rize ligde 11 kere yenilmiş.Sizce yenen her takımda Sneijder,Bruma falan mı vardı?Ne bu korku anlamıyorum.

Koyar geçeriz rahat olun.

{taptap}

Yenilmek puan kaybetmek değil ama ruhsuz futbol görmek istemiyorum bu akşam , tv'yi kapatırken sövmek istemiyorum.

bir ufak kıvılcım , bunu da sağlayamıyorlarsa yönetim , futbolcu hepsi defolsun gitsin..

De Jong mu Tolga mı deseler 1000 kere Tolga derim..
De Jong'un yürüyecek hali mi var ya..
Tolga hazır olmamasına rağmen Kayseri maçında basmadık yer bırakmadı çocuk tamam hata yaptı ama olabilir en azından mücadeleci genç diri bir adam..

Tudorun hareketi doğru bir hareket. Özellikle Kazanirsak çok büyük bir gözdağı olur.

Beden hocasını iyi hoca sananlar çok komik oluyor gerçektende.Herşeyi geçtim herif önünde oynanan futboldan bihaber.Dakka 75 oluyor ozamana kadar en iyi oynayanı oyundan çıkarıp, maçın en kötüsünü oyuna devam ettiren biri.Takımdaki 20 yaşındaki bebelerden bile fırça yiyecek kadar otoritesiz bi adam.Bugün karabükün başına geçirin yıl sonu düşürür takımı net.Tudorla güzel günler yakın.Bu adama biri tavır yapsında görelim.

Berbat bir ilk 11.
Sabri ve semih ne işleri var hala? Tolga niye yok?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt