16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Garry tam bir 70. dakka rotasyon oyuncusu.
Ruhsuz bir takımdansa böyle oynayalım. Hücumdaki efektivite Sneijder olsa çok daha fazla olurdu. Dejongu çıkarıp josue selçuk oynardı orta alanda

tudor semihi atıp stoperede kendisi gecerse iste ozaman 0 olan sampiyonluk sansımıza tekrar inanırım

Defans - iyi gibi
Ortasaha - idare eder gibi
Hucum - Zayif

Josue > Sinan Degisikligi bekliyorum.

Tudor imzayi attigi gün buraya yazmistim. De Jong ve linnesin performansi Level atlayacak demistim. Ki bence ilk Mactan bir degisiklik görüyorum ikisindede. Rodrigues ayni amrabat gibi bir futbolcu fazla bisey beklemem. Bu takima Bruma ve Klas bir forvet sart. Defansin düzenli bugün begendim. 2-3 haftaya chedjou ilk sezonundaki gibi oynayabilir

Bjk'nin de burada karnesi pek parlak değil,hep son dakika golleriyle kazanabildiler ama Fener 5'liyor geçiyor burda harbiden.Bu sene de 5'lediler,2 sene önce de 5'lemişlerdi.

Kalede Ramazan mi vardi Rize de yoksa Serkan mi hatirlamiyorum bir macta frikikte elini cekmisti resmen tutacagi topu iceri almisti.

O kivircik sacli herif atmisti golü ismini unuttum. Ha akliam geldi Baroni.

Rize kesinlikle kötü değil en küçük hatada bir anda ceza sahasında karşı karşıya kalabiliyorlar, toplanabiliyorlar hücum hattında. Bizim sahanın ortasında kurduğumuz baskı şuan gayet iyiydi top yaptırtmadık.

Oha Josue 6.30, Yasin 6.30, Selcuk 6, 5.8 Nigel... The Tudor effect ?

Kalede Ramazan mi vardi Rize de yoksa Serkan mi hatirlamiyorum bir macta frikikte elini cekmisti resmen tutacagi topu iceri almisti.

Serkan Kırıntılı diye hatırlıyorum

Belki bizim şansımız tutmuyordur bilemiyorum,2014'ten önce Rize'yi habire tokatlıyorduk çünkü.Altında bir şey aramak doğru da olmayabilir.

Daha bu adamın ilk maçı bide
Bir kaç maç sonra köpek gibi basarız her maç

TapaTalK

Rize kötü diyenlere katılmıyorum, bizim takım top oynatmıyor. Hemen pres ile çok kolay top kayıp ediyorlar.Bu yüzden kötü gözüküyor.

Rize ligin en zayıf takımı sayılır bu sene. Kweuke yokken puan aldıklarını hatırlayamadım ben zaten çok kötüler.

Şu bein sporun devre arası yorumcusu
Ne kadar saçma yorumlar yapıyor çok güzel pas yapmısız

En çok koşan Josue :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir şey değişmemiş diyenler de ayrı bi mal. 3 günde ne değişebilir zaten ne bekliyorsunuz, takım pozitiflik veriyor daha iyi olacak. Sanki barcayız da bir şey değişmemiş diyorsunuz utanmadan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt