- 12 Haziran 2011
- 72.216
- 21.812
- 2.743
bu leşçuk'a ne olmuş ne değişti 2 günde ? ha mükemmel oynadığı felan yokta bir kasmalar basmalar felan enterasan
Hocanın gözüne girecek, olacak o kadar.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu leşçuk'a ne olmuş ne değişti 2 günde ? ha mükemmel oynadığı felan yokta bir kasmalar basmalar felan enterasan
Adı neymiş burdaki
Bjk'nin de burada karnesi pek parlak değil,hep son dakika golleriyle kazanabildiler ama Fener 5'liyor geçiyor burda harbiden.Bu sene de 5'lediler,2 sene önce de 5'lemişlerdi.
Kalede Ramazan mi vardi Rize de yoksa Serkan mi hatirlamiyorum bir macta frikikte elini cekmisti resmen tutacagi topu iceri almisti.
O kivircik sacli herif atmisti golü ismini unuttum. Ha akliam geldi Baroni.
Kusura bakma kardeşim top süren yerine öldüren oynuyor ise positif olamam, izlememezlik de yapmam. Hoşuna gitmiyor ise eleştiriler foruma girmezsin.İzleme o Zaman kardeş yeter negatif negatif
Kalede Ramazan mi vardi Rize de yoksa Serkan mi hatirlamiyorum bir macta frikikte elini cekmisti resmen tutacagi topu iceri almisti.
adam o derece kötü ki rizenin en önemli pozisyonunda adamin bir metre önünde olmasina ragmen ikili mücadeleyi kaybettitudor semihi atıp stoperede kendisi gecerse iste ozaman 0 olan sampiyonluk sansımıza tekrar inanırım
Rize kötü diyenlere katılmıyorum, bizim takım top oynatmıyor. Hemen pres ile çok kolay top kayıp ediyorlar.Bu yüzden kötü gözüküyor.