16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Gary josue sabri yerine carole wes bruma linnes sağ beke geçmeli.. haftaya böyle bir kadro inş bizi bekler.. semih de olmazsa gayet de iyi olur..

necati su anda cok güzel bir yorum yapti Galatasaray pas yaparak hem topu hem de rakibi kosturuyor. takimin kosu mesafesinden daha önemli olan budur, böylece rakibi yorup kendin yorulmazsin tabi bunun yanina bir de ileride pozisyonlar üretebilsek cok iyi olacak.

Ulan ne yorumlar var ya, heralde ilk maçtan barcelona gibi top oynamamızı bekliyodu bazı arkadaşlar eleştiri yapıcam diye bkunu çıkarıyosuz :D

Bruma kadroda olmalı bence umarım garry yerine haftaya brumayı oynatır.

Ched Ahmet degisikligi yerine keske Semih Ahmet degisikligi olsa ama Ched kasigini tutuyormus, insaAllah sakatlanmamistir

necati su anda cok güzel bir yorum yapti Galatasaray pas yaparak hem topu hem de rakibi kosturuyor. takimin kosu mesafesinden daha önemli olan budur, böylece rakibi yorup kendin yorulmazsin tabi bunun yanina bir de ileride pozisyonlar üretebilsek cok iyi olacak.

Bruma olsa Rahat buluruz o pozisyonlari. Ama Tudor Brumayi almayip Bu maci alirsa Cok Güzel mesaj yollamis olur

Bir bok değişmemiş arkadaşlar polyannacılığa gerek yok, hemen hemen her takımda olan hoca değişimi sonrası suni pozitiflik var. Taş çatlasa 1-2 maç sürecek bir şey, 2 günlük antrenmanla ne değişebilir ki zaten şöyle bir 4-5 hafta beklemek lazım Tudor etkisini (olumlu veya olumsuz) görmek için.

Hücum olarak pek bi değişiklik yok ama savunma olarak çok farklıyız bana göre. Ben bugün kötü futbola hazır olarak maçı izliyodum. İkinci yarı kazanırız kaybederiz fark etmez benim için ama JOR'un hiç yapmadığı bişey yapıyoruz bu maç. Takım ısırıyo, en azından ısırmaya çalışıyo. Önde baskıyla rakibi bozuyo sürekli. Top ayağımızdayken pek bi değişiklik yok ama o konuda katılıyorum.

Sneijder döndüğünde takım daha agresif oynayacaktır

C49n94YWAAAo1hb.jpg:large

Bu kadro 20 maçın 15 nde sıçtı.. iyi oyun beklemek saçma 1-0 olsun bizim olsun beşiktaş maçı ya tamam ya devam deriz..

Ulan futbol özürlüsü Yasin denen gereksiz zat

pas at ulan passsssss

Geri
Üst Alt